Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
profesyonellerde dur kalk trafiginde yapmiyorlar o degerleri cunku mumkun degil.
6 larda geziyorsaniz s.ici trafigine pek girmiyorsunuz demektir. 7.8 s.ici fabrika verisi olan 1.4t 6 lara inmez araci tanimaklada pek ilgisi yok(var ama sartlar uygun degil) ben 2 saat boyunca 2.vitese gecmeden gittigimi bilirim istanbulda kisaca 9 litre ve civarlarinda yakiyorsa istanbulda 1.4t gayet normal bir deger. 1.3 astrasi olan arkadasim bile 7 litre yakiyor istanbulda.Onat89 link' Alıntı:Harun bey önce merhaba
Aslında tamam sıcaklık önemli konulardan birisi ben yazın 6.4 ort ile geziyordum suan 6.8 ama su bir gercekki arac ne kadar yakacak tamamen bize bagli profesyoneller bir depo ile 2500 km gidebiliyor bunlar gercek seyler onemli olan aracin torkunu ve devir bandini kavrayabilmekte ben astra 1.4 icin bu degeri yakalayabiliyorum cunku motoru taniyorum artik evet devir bandina bende bakmiyorum ama motorun karakteristigini cozdum sizlerle paylastim uygulayabilirseniz ekonomik surusler mumkun
profesyonellerde dur kalk trafiginde yapmiyorlar o degerleri cunku mumkun degil.