Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
Murat Bey, değerleriniz şehir içi tüketim için son derece güzel. Ben istanbul şehir içinde manuel olmasına rağmen o değerleri yakalayamıyorum. 9,5 litre ortalaması ile kullanıyorum. Bir depo ile 610 km yaptım ş.içi şimdiye kadar. Aracınızın kıymetini bilin, kazasız belasız sürüşler dilerim. general_ApplauseMuratS link' Alıntı:1500Km yi Devirdim.. Ankarada oturanlar bilir yeni açılan AOÖ bulvarını kullanıyorum işe git gel yaparken. Günde 50km yol yapıyorum ve 30km şehir Dışı, 20Km şehir içi olarak düşünebiliriz. Artık iyice tavan performansına ulaştığını düşünüyorum nitekim 2 depo bitirdim 1 ayda ve ilk depoda 600Km, İkincisinde 700Km ve bu son Depoda Kalan yakıt 800Km gösteriyordu.. Ortalama Hız 37Km ve 100Km/Lt. de 7.0 ile 7.1 arasında seyrediyor. Belki çok gaza gelirsem günde bir iki kere kalkışlarda hafif performanslı kullanıyorum onun dışında gayet sakin kullanırım. Araç gayet uygun bir yakıt tüketimine sahip en azından benim beklentimi karşılıyor birde şu benzin fiyatları 4TL falan olsa tadından yenmez Zira aracın çok yakması değil benzinin pahalı olması bizim belimizi büken
1.4t Sport AS Sedan aracım bu arada..