Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sn bahadıirusta, forum muhabbetlerinde epeyce eskiyimdir. Dediklerinize katılıyorum. Yalnız şöyle de bir durum var, hangi aracın foruma girerseniz girin herkes kendi aracına çılgıncasına savunur. Bu clio forumunda da albea forumunda da hatta hayatımın hatasını yaparak geçmişte satın alıp kendimi mahvettiğim Dacia Solenza forumunda bile böyledir. Solenza forumuna fikirlerimi yazdım bir zaman yemediğim hakaret kalmadı. Bence en mantıklı olay forumlarda söylenen şeylere çok fazla takılmamak. Benim forumları takip etmemin tek sebebi, güncel şeyleri (kampanya, arıza,...vb) takip etmek.goxb link' Alıntı:[quote author=bahadirusta link=topic=975.msg20687#msg20687 date=1301512432]
bu forumda henüz hiçbir dizel astra sahibi tüh be nerden aldım ben bu arabayı demedi hepside ölümüne savunuyor aracını demekki hiçbir sorun yok dizel astrada zaten peynir ekmek gibide satıyor ayrıca 1.3 dizel alırken yarışmak için almadığınız ekonomi yapmak için aldığınızda malumsa hiç kafanız karışmasın bence bu muhabbetlerle..
bahadirusta link' Alıntı:bu forumda henüz hiçbir dizel astra sahibi tüh be nerden aldım ben bu arabayı demedi hepside ölümüne savunuyor aracını demekki hiçbir sorun yok dizel astrada zaten peynir ekmek gibide satıyor ayrıca 1.3 dizel alırken yarışmak için almadığınız ekonomi yapmak için aldığınızda malumsa hiç kafanız karışmasın bence bu muhabbetlerle..
Sn hllb,hllb link' Alıntı: