Ynt: Astra J 1.4T 15.000km Bakım Detayları ve Merak Edilenler
Öyle diyorsan vaz geçtim gitti
Öyle diyorsan vaz geçtim gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onudamı söktün sonunda laaaTolga KARACA link' Alıntı:Tek zor yönü torpidonun sağ tarafında ön yolcu havayastığını iptal eden anahtarın olduğu plastik kaplamayı söküp / geri takabilmek, el yatkınlığı gerektiriyor.
Sonuç: Biraz zor.
Sıklıkla havalandırmayı kullanmama rağmen filtre ciddi manada dolmamıştı (Akçay tozludur) ve ekonomik bir parça da değil, değişimi periyodik bakımlara bırakmak daha iyi gibi.
bulent_tnt link' Alıntı:onudamı söktün sonunda laaa
ben ufaktan sokmeye basladım ama daha motor kısmına gelemedımeketen link' Alıntı:
Sana da bulaştıracaz bu hastalığı, merak etme 011zaa
tabii yaa nasıl toplucaz sonraTolga KARACA link' Alıntı:Sök-sök-sök-sök-sök general_Dancing general_Dancing general_Dancing
seve seve olmasa bile....eketen link' Alıntı:Birkere söktünmü seve seve topluyorsun merak etme O yönden sıkıntın olmasın.
demekkı düşünmüşlereketen link' Alıntı:Turboya toz gitmesin diye döşemiş o kadar vidayı. Malum kucaklatıverir.
bulent_tnt link' Alıntı:seve seve olmasa bile....
ufaktan baslıyalım o zaman gecen gun hava fıltresını soktum pırıl pırıl kardesım ne kadar vıda var orda sök sök bıtmıyo
dıger arabalarda vida bıle yok dıren kapagı cıkarıyon oldu bitti..