Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onudamı söktün sonunda laaaTolga KARACA link' Alıntı:Tek zor yönü torpidonun sağ tarafında ön yolcu havayastığını iptal eden anahtarın olduğu plastik kaplamayı söküp / geri takabilmek, el yatkınlığı gerektiriyor.
Sonuç: Biraz zor.
Sıklıkla havalandırmayı kullanmama rağmen filtre ciddi manada dolmamıştı (Akçay tozludur) ve ekonomik bir parça da değil, değişimi periyodik bakımlara bırakmak daha iyi gibi.
bulent_tnt link' Alıntı:onudamı söktün sonunda laaa
ben ufaktan sokmeye basladım ama daha motor kısmına gelemedımeketen link' Alıntı:![]()
Sana da bulaştıracaz bu hastalığı, merak etme 011zaa
tabii yaa nasıl toplucaz sonraTolga KARACA link' Alıntı:Sök-sök-sök-sök-sök general_Dancing general_Dancing general_Dancing
seve seve olmasa bile....eketen link' Alıntı:Birkere söktünmü seve seve topluyorsun merak etmeO yönden sıkıntın olmasın.
![]()
demekkı düşünmüşlereketen link' Alıntı:Turboya toz gitmesin diye döşemiş o kadar vidayı. Malum kucaklatıverir.![]()
bulent_tnt link' Alıntı:seve seve olmasa bile....
ufaktan baslıyalım o zaman gecen gun hava fıltresını soktum pırıl pırıl kardesım ne kadar vıda var orda sök sök bıtmıyo
dıger arabalarda vida bıle yok dıren kapagı cıkarıyon oldu bitti..