Merhaba dediğiniz çok normal şeyler. 2020 Model sıfır almıştım 2 sene kullandım ortalama 40.000km yaptım.Ben ilk aldığımda pandemi de olduğumuz için rahat rahat basma imkanım oluyordu, izinim olduğu için şehirlerarası yolculuk falan rahat rahat yapıyordum. Araç daha iyi bir ivme istiyorsanız yazılım attırmanız şart, ama burdaki önemli nokta yazılımı yapacak olan firma. Şahsen memnuniyetle
YAZILIM ille ilgili bütün performansı vs. herşey bu konuda var. Linke tıklayarak
YAZILIM FİRMASI nı öğrenebilirsiniz. Tavsiye ederim, sorunsuz sıkıntısız, kalkışlar özellikle arabanın performansına inanamayacaksınız. Zaten 15 gün bilidğim kadarıyla deneme süresi var memnun kalmasan para iadesi ve yazılımı eski haline getiriyorlar. 2 yıl sorunsuz kullandığımı söylebilirim. Derseniz ki şuanki aracımda var mı ? YOK Şuanki aracım BMW 1.5 140 bg turbo twinport tarzı motor olduğu için zaten fişek gibi o yüzden buna yaptırmadım, zaten genelde çokda önermiyorlar performansı iyi olduğu için bg yüklediğinde aşırı bir bg yüklmesini oluyor.
Ama Opel için çok keyifliydi özellikle son zamanlar çok da uğramıştım ilk sıfır arabam olduğu için çok farklıydı. Çok araç aldım bindim kullandım ama opeli özlüyor insan bazen. Birde keyif konfor işinde gerçekten çoğu markaya göre ideal hem fiyat hem performans hem servis anlamında. Tabi ki yerine zamanına ve özellikle servisin iyiliğine göre değişir.
Ekli dosyayı görüntüle 30690