Astra J 1.4T Ses İzolasyon ve Aksesuar-Modifiye Çalışmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trimlerin sökülmesi ile ilgili resimleri nereden indirebiliriz? Daha önceki araçlarım için servislerinde kullandığı, arabanın motor, aktarma organları, trimler, kaporta, elektrik aksamı v.b. pdf dosyalarını bulmuştum. Fakat Opel için bulamadım.

http://workshop-manuals.com/

burda bir miktar var

Aracın toplam ağırlığının üzerine 50 KG daha eklendiği kesin :D

Trimlerin sökülmesi ile ilgili resimleri nereden indirebiliriz? Daha önceki araçlarım için servislerinde kullandığı, arabanın motor, aktarma organları, trimler, kaporta, elektrik aksamı v.b. pdf dosyalarını bulmuştum. Fakat Opel için bulamadım.

Ben google dan "astra j dash removal" veya astra j trim removal" olarak aratmıştım, birçok görsel çıkıyor workshop-manuals.com sitesinde.

Torpido içine bir uygulama yapmayı düşünüyor musunuz?
Kalem, fener, vs'nin tıkırtısını kesmek için kendinden yapışkanlı sünger benzeri ne uygulanabilir ?

Torpidonun arka kısımlarına uyguladım hatta fotoğrafları bu akşam yüklemeyi düşünüyordum, erken davrandınız :) . İçine ise youtube da kalıp hazırlamış bir arkadaş var ondan temin etmeyi düşünüyorum linki de :

https://www.youtube.com/watch?v=LO1RAMhAu_Y

ellerinize sağlık ilk fırsatta bende bir yerden başlamak istiyorum ilham verdiniz :)

ellerinize sağlık ilk fırsatta bende bir yerden başlamak istiyorum ilham verdiniz :)

Teşekkür ederim, vaktiniz ve sabrınız varsa başlayın bence :D Kolaydan zora doğru giderseniz alışmış da olursunuz.

İç kısımda izolasyona devam ediyorum, sırada torpidonun izolasyonu var. Kullanılan malzemeler yine macoustic titreşim önleyici levha ve Teroson SP200 ses izolasyon süngeri. İlk zamanlarda yaptığım bir çalışma olduğundan kötü telefon kamerası nedeniyle kaliteli fotoğraf çekememişim, en azından yapılan işlemler hakkında fikir verir.

astra izo 68.webp

astra izo 69.webp

astra izo 70.webp

astra izo 71.webp

astra izo 72.webp

astra izo 73.webp

astra izo 74.webp

Torpidodan önce sökülen parçaya da kısmi izolasyon yapıldı.

astra izo 75.webp

astra izo 76.webp

astra izo 77.webp

astra izo 78.webp

Geri