Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
peki bu fark neden kaynaklanıyor?? yani yol bilgisayarı tam olarak doğru değeri göstermiyor mu??
peki bu fark neden kaynaklanıyor?? yani yol bilgisayarı tam olarak doğru değeri göstermiyor mu??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkın neden kaynaklandığını bilmiyorum. Ama benzin fişlerimden çıkan değer ile ekrandaki değerin aynı olduğu zamanı da gördüm. Yani değeler bazen kesişiyor bazen uzaklaşıyor nedenini ben de bilmiyorum. Sistem yanlış hesaplıyor diyemem.diagnotics link' Alıntı:peki bu fark neden kaynaklanıyor?? yani yol bilgisayarı tam olarak doğru değeri göstermiyor mu??
vehicle_dynamics link' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
Aracımı 5 şubatta teslim aldım.şu ana kadar 500 km yaptım.Bunun yarısı uzun mesafe diyebiliriz.
İlk aldığımda ara hızlanmalarda gaz pedalına biraz yüklendim,fakat bir hafta sonra benzin al uyarı gelince dikkat etmeye başladım.Vites değişimlerinde daha yavaş yükleniyorum, önümdeki trafiği izleyerek fren yapmak yerine ayağımı gazdan erken çekiyorum.
Bu sabah 40 km lik şehirlerarası yolda cc ile 90 kph da geldim.şu an görünen tüketim değerim 8.7 lt.3 haftalık 500 km lik seyahate göre fena sayılmaz değil mi?
Aracınız gercekten çok yakıyor diğer arkadaşların 1.6 115hp arçlarıyla karşılaştırınca. Ama şöyle bir durum var aracınızı bir bayan kullanıyor. Örnek vereyim, annemin c230K mercedesi var aracı ben kullanınca 9lt yakıyor annem kullanınca 13 lt. Ne kadar anne gaza şöyle bas şöyle yap desemde bayanlara araç sürerken ekonomi yaptırmayı öğretemiyorsunuz .Heleki otomatik ve benzinli arac çok zor.onur1053 link' Alıntı:Benim aracım 1.6 115 HP SPORT ACTIVE SELECT ve araç 1600 km'de. Aracı çoğunlukla şehir içi kullanıldı ve %90 eşim tarafından kullanıldı. Ortalama hız 35 km/h ve yakıt tüketimi 13.8 lt/100km. Bir depoyla 400 km zor yapılıyor. Sizce de aracımda bir sorun var mıdır...
onur1053 link' Alıntı:Benim aracım 1.6 115 HP SPORT ACTIVE SELECT ve araç 1600 km'de. Aracı çoğunlukla şehir içi kullanıldı ve %90 eşim tarafından kullanıldı. Ortalama hız 35 km/h ve yakıt tüketimi 13.8 lt/100km. Bir depoyla 400 km zor yapılıyor. Sizce de aracımda bir sorun var mıdır...