Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

bulent_tnt link' Alıntı:
dun unkapanından yesılkoye gıttım sahıl yolundan yol acıktı ortalama.

Abicim senin bu gidişle araban 5.000 km ye geldiğinde "eskidi" diyeceksin :) daha 2.000km bile olmamış :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Abicim senin bu gidişle araban 5.000 km ye geldiğinde "eskidi" diyeceksin :) daha 2.000km bile olmamış :)
tolga cokkm  bıle oldu bu aralar cok kullanıyorum arabayı doyamıyorum  011zaa 011zaa
alalı 3.5 ay oldu

benimde 12 günde 1500 km oldu  battle_Teroriste hızlı bir giriş oldu

Otomatik 180lik,otomatik 115 likten az yakarmı?Bence öyle.Önceki aracım 115 likti şimdiki 180 lik ve yenisi daha az yakıyor.Tam tersini beklerken alırken 115 liğin tüketiminin üzerine 1 litreyi göze almıştım.Hatta aldıktan sonra 2 ltyi bile 115 liğin değerleri yaz aylarına ait.(Hem gaz fiyatları arttı,hem havalar oldukça soğuk) 023hm

Hocam daha iki gun once insigna forumunda bir dr arkadasin motoru bitti LPG yuzunden ve Landi Renzo firmasi  60.000 km bakimini serviste yaptirmadigi icin masraflari karsilamaya reddediyor. Motor sizinkiyle ayni 1.6 180 hp aman dikkat edin araciniza yazik olmasin. Ortalamaniz kac litre bu aralar ?

sxn4 link' Alıntı:
Hocam daha iki gun once insigna forumunda bir dr arkadasin motoru bitti LPG yuzunden ve Landi Renzo firmasi  60.000 km bakimini serviste yaptirmadigi icin masraflari karsilamaya reddediyor. Motor sizinkiyle ayni 1.6 180 hp aman dikkat edin araciniza yazik olmasin. Ortalamaniz kac litre bu aralar ?

Benim ortalamam şu an için 14.5
Bu yazın 11 12 seviyelerinde idi. Full ş.içi.
Bence de lpg sıkıntı. En fazla 8 10 lt isteniyorsa 1.4t en mantıklı seçim. Yok 180 olsun ama 9 u geçmesin gibi bir olay yok. Aslında hiçbir 180 lik (farklı marka) benim kullandığım şart ve güzergahta şu an için 12 nin altında yakmaz.

sxn4 link' Alıntı:
Zaten landirenzo yazılı bir taahhüt vermiyor.İyiniyet sözü gibi birşey.Yani şu-şu şartlarda garanti veririm demiyor.Tamamen sözlü.Tabi söz uçar yazı kalırsa yapacak birşey yok.Risk alıyoruz işte.Bu arada benim ortalamam 10-11 lt arası

aracı alalı 2 hafta oldu
100 +150 şeklinde 55 lt ye yakın benzin aldım 1 depo yani
470 kmcivarında şu an kırmızı çizigiye yaklaştı
ortalama tüketim 10.4 
023hm

Geri