Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

EDC henüz çok yeni  o sebeple almak evet  bir kumar olarak nitelenebir. . ama alt yapısı sonuçta dsg yada s-tronik gibi...  gerçi  ben EDC övmek manasında yazmadım, demek istediğim bu opel neden bir çift kavramalı otomatik vites yapamıyor  bunun adı  DSG  s-tronik edc vs fark etmez. mesela s-tronik edc ve dsg  nin mantığı birebir aynı  ve argeleri tabiri caizse kopya.  bence  tek kavrama sürüş keyfi açısından çok geri kalmış bir teknoloji. 

Yanlış başlık altında konuşuyoruz konu bölünse iyi olur galiba.

goxb link' Alıntı:
5 sn çok abartı olmuş,
Evet 5 sn biraz abartı ancak otomatik kullanan üyeler daha iyi bilirki şanzumanın tepkisi çok  yavaş. Tabi bu manuel kullanımda ve diğer araçlara kıyasla. Yoksa sağdan soldan, forumlardan takip ettiklerime göre 3bin km de 4bin kmde ne dsgler bitiyor. Bir orta yolu bulunmalı.

bahadirusta link' Alıntı:
kusura bakmayın o yorumum biraz abartılı olmuş olabilir ama biraz ağır gelmişti otomatik test sürüşünde onu belirtmek istedim..

yok bahadirusta kusura bakacak birsey yok, ben de bu aracin yani sira Nissan Navara 2.5 Turbo kullaniyorum, ondan indigimde bu araba bana da agir geliyor :) ama hani bastiginizda sizi verem edecek kadar da bir durum yok. Otomatik almayi dusunen yeni arkadaslari yanlis bilgilendirmemek adina duzeltmek istedim.

yani otomatik almayı düşünen arkadaşlar çok şanslılar aslında çünkü aracı almadan heryerde test etme olanakları var zaten ona göre karar verip tercih edebilirler dizel ve turbolarda o şansta yok ne yazıkki..

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=goxb link=topic=175.msg18189#msg18189 date=1300728029]
Tabi ki çift kavramalı şansumanlara göre başarısız ama daha sorunsuz olacağı da kesin. Garantisi bitmiş bir DSG veya EDC sahibi olmak ister misiniz peki?
iyide tek kavramalıda vites geçişleir çok sarsıntılı.  hem edc yi hem dsg yi hemde active selecti test etmilş birisi olarak arada dağlar kadar fark var. sürüş zeki kıyaslanmaz bile.   
otomatik viteslerin tamamının garantiden sonra çıkaracağı masraflar çok büyük olur.  otomatik alırken onu göze almak lazım
[/quote]

+1

cuma günü teslim aldım aracı mı.. 357 km yol yaptım yarım depo ile... ölçme hatası olabilir mi yakıt deposunun şeklinden dolayı bilemiyorum... ne dersiniz duruma?

jackdaniels81 link' Alıntı:
cuma günü teslim aldım aracı mı.. 357 km yol yaptım yarım depo ile... ölçme hatası olabilir mi yakıt deposunun şeklinden dolayı bilemiyorum... ne dersiniz duruma?

normaldir, benimde ilk deponun yarısında o civarlarda birşeydi, fakat sizinde dediğiniz gibi depo şeklinden dolayı ikinci yarı daha hızlı düşüyor... kingg

jackdaniels81 link' Alıntı:
benim ilk depo 250 km de çeyreğe inmişti soroun yok bence :)

ortalama 8.7 gösteriyor yakıt tüketimi şuan.. yarım depoyu biraz geçtim.. 387 km şuan

Geri