Ynt: Astra J Bi-xenon Engel Mercek'li Far Çalışması
Hayırlı olsun suoper olmus valla özellkle sınyal olayına bıttım mukemmel gorunuyor
Hayırlı olsun suoper olmus valla özellkle sınyal olayına bıttım mukemmel gorunuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim hele gece görüntüsü ayrı bir güzelspitemre link' Alıntı:Hayırlı olsun suoper olmus valla özellkle sınyal olayına bıttım mukemmel gorunuyor
mucahitduran link' Alıntı:Oktay Bey'in ellerine sağlık. Bir iş ancak bu kadar özenli ve güzel olur. AFL falan hikaye kalmış yanında... Size hayırlı olsun, darısı bize diyelim Bu arada ön tamponda far altındaki sinyal lambalarını nasıl beyaz yakıyorsunuz? Bende sadece sinyalde çalışıyor
teşekkür ederim. farı değiştirmeye gerek yok sadece xenon ampuller sökülüp yerine halojen ampül takılacak ve muayenden geçiyor.VIII link' Alıntı:Güzel günlerde güle güle kullanın , güzel olmuş gerçekten greatt 14alkiss Oktay beyinde sizinde ellerinize sağlık . Yalnız bir sorum var , araç muayeneden nasıl geçeceksiniz , far değiştirip mi acaba ?
kesinlikle. teşekkürler.evgin link' Alıntı:tebrik ederim gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. şu arabada görünüm olarak tek sevmediğim şey sinyallerin konumu. bu şekilde sinyal verilebilse afl farlarda da süper olur.
işin en güzel yanı da bu kesinlikle hiç bir şekilde arıza ışığı yanmıyor. mercek yaptırmadan önce xenon ampül takmıştım ne yaptımsa arıza ışığını söndürememiştim çok şükür şimdi hiçbir sıkıntı yok.denizcetin link' Alıntı:çok güzel olmuş güle güle kullanın, philips xenonlar arıza uyarısı verdimi? tşk
bende teşekkürlerKasım Çınar link' Alıntı:güle güle kullanın,sinyal olayına bayıldım
gercekten cok guzel bir uygulama olmuş. En yakın zamanda bende oktay abiyle gorusup yaptircam. Gule gule kullanin. Insan arabaya bir kez daha aşık oluyor.daos009 link' Alıntı:teşekkür ederim bence de çok güzel oldu.
her hangi bir kırılma yok mercek zaten gerekli düzeltmeyi yapıyor. muayeneden xenon ampül ile geçmiyor onu çıkarıp halejen ampül takarak geçiyor.videoda 35 ve36. snyebakarsanız orada far açıkken sinyal veriyorum daha sonra çekilen viedolarda far açık değil o gördüğünüz engel lin kapanması farla ışık şiddeti çok yüksek olduğu için sadece park konumunda çektim videoyu sinayl verildiğinde farda kapanma olmuyor.