Astra J Bi-xenon Angel Mercek'li Far Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Bi-xenon Engel Mercek'li Far Çalışması

Sinyal olayına hayran kaldım süper bir uygulama olmuş gerçekten, farları söküp kargo ile yollayasım geldi bak şimdi :)

abi çok güzel güle güle kullan inşallah fakat aklıma birşey takıldı, şimdi sinyal verdiğin zaman o tarafın ampülü sönüyor bu gece sıkıntı yaratmıyormu ?

KaHiN link' Alıntı:
abi çok güzel güle güle kullan inşallah fakat aklıma birşey takıldı, şimdi sinyal verdiğin zaman o tarafın ampülü sönüyor bu gece sıkıntı yaratmıyormu ?
teşekkür ederim ceyhan ampül sönmüyor sadece engel sönüyor videonun 36-37 saniyesine bak orada far açıkken sinyal veriyorum sönmediğini göreceksin ışık çook sidetli olduğun ben park konumunda sinyalleri gösterdim sanırım bir daha video ekleyeceğim farlar açıkken kapalı iken diye :)

kenangokhan link' Alıntı:
Sinyal olayına hayran kaldım süper bir uygulama olmuş gerçekten, farları söküp kargo ile yollayasım geldi bak şimdi :)
teşekkür ederim 7-8 gün farsız kalmaya hazır olun o zaman :)

anladım abi, e o zaman allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin biran önce oktay ustaya uğrayayım :)

farları sökte git :)

Gerçekten mükemmel olmuş. Yapanın eline sağlık, yaptırana da güle güle kullanmak nasip olsun :) oktay beyin yanına uğramak lazım en kisa sürede
şunu merak ediyorum uyarı ikaz lambası yanıyor mu?
Bu kadar cok yakıp söndürme ayarını arabanın kendindeki düğmelerden mi yapıyorsunuz?

mucahitduran link' Alıntı:
Oktay Bey'in ellerine sağlık. Bir iş ancak bu kadar özenli ve güzel olur. AFL falan hikaye kalmış yanında... Size hayırlı olsun, darısı bize diyelim :) Bu arada ön tamponda far altındaki sinyal lambalarını nasıl beyaz yakıyorsunuz? Bende sadece sinyalde çalışıyor :)

afl kullandıktan sonra hikaye olmadığını anlarsınız  dancee dancee dancee dancee dancee dancee

Süper olmuş süper. greatt Herkesin dediği gibi sinyal olayı 10 numara 5 yıldız. 14alkiss

Cosmo link' Alıntı:
afl kullandıktan sonra hikaye olmadığını anlarsınız  dancee dancee dancee dancee dancee dancee

Bende olmadığından bol kese atıyorum çaktırmayın. Ciğere ulaşamadık mundar diyoruz :)))

Geri