Astra J Cam Yıkama fıskiyesi sorununun çözümü - 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Cam Yıkama fıskiyesi sorununun çözümü - 2

Ben de uste dogru bosa su gitmesinden bikarak gunesli bir havada kaputu actim, on cama dogru fiskiyeleri yavas yavas bastirdim ve bir  milim kadar oynattim. Simdi tam cama geliyor ve cok memnunum.

elinize ve yüreğinize sağlık, bundan daha iyi bi şekilde anlatılamazdı.. thnxx

Herkese teşekkürler, yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

iurista link' Alıntı:
Hocam bizim malatyadaki kavuklar servisine  desunu ogretseniz de bizimkini de yapsalar.. ben beceremem pek... :( :'( 

S. Cosmo tarafından açılan bir önceki konuda bahsetmiştim. Sağolsunlar beni bu işe onlar yönlendirdiler :) Ben ''Ayarlanabiliyor aparatı var ama sizde yok.'' diyorum, onlar ısrarla: ''Hayır kesinlikle ayarlanamaz.'' diyorlar.

Eyvallah dedim çıkıp buradaki arkadaşların da aydınlatmasıyla kendim yaptım :) Malayta merkezdeyim, yolunuz düşerse ben yardımcı olmaya çalışırım :)

kursatihtilali link' Alıntı:
Ben de uste dogru bosa su gitmesinden bikarak gunesli bir havada kaputu actim, on cama dogru fiskiyeleri yavas yavas bastirdim ve bir  milim kadar oynattim. Simdi tam cama geliyor ve cok memnunum.

Evet, ben de denemiştim ve oluyor ama bu şekilde tık diye geçtiği kilit noktasından kurtuluyor. ևok sıkı olduğu kendi kendine içeri düşmesi biraz zor gerçi ama üstten minik bir darbe ile göçebilir. Yine de pratik bir çözüm  bravoo

+1  thnxx

Recai  thnxx thnxx

Emeğine sağlık Recai +1  thnxx

REC link' Alıntı:
Malayta merkezdeyim, yolunuz düşerse ben yardımcı olmaya çalışırım :)
valla çok sevinirim hafta sonları genelde malatyadayım.. geldiğim bir hafta sonu size önceden haber veririm.. müsait olursanız yardımınızı severek kabul ederim..

Sağol recai paylaşımın için teşekkürler.

Geri