Astra J Cam Yıkama fıskiyesi sorununun çözümü - 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Cam Yıkama fıskiyesi sorununun çözümü - 2

Benim çözümüm ise astra H fıskiyeleri j ile görünüm ve montajı aynı nokta atışlı temiz il

onurody link' Alıntı:
Benim çözümüm ise astra H fıskiyeleri j ile görünüm ve montajı aynı nokta atışlı temiz il
İnsignia ninkileri ben begenmedim astrayla ayni. Gene araci yikiyor.
H kasa nasil onur video varmi.

İnsignia fıskiyesi değişmiş sanırım, eski tip perde şeklinde kenarlar daha kuvvetli olan ve Astra ile aynı yeni tip sprey şeklinde püsküren. Ben de geçen hafta parça kodu ile giderek orijinal İnsignia fıskiyesi aldım ancak Astra ile aynı çıktı söküp aracın orijinal fıskiyelerini en aşağı konumda geri taktım daha iyi oldu.

[img=450x600]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd....8728_10152202560622867_1533446545_n.jpg[/img]

BÜLENT link' Alıntı:
İnsignia ninkileri ben begenmedim astrayla ayni. Gene araci yikiyor.
H kasa nasil onur video varmi.

H kasa eski usül, TOFAŞ tarzı biraz :) Ama ama önemli olan işlevsellik ise evet, daha iyi...

Opel Astra H Spray Nozzle Upgrade

ellerine saglık yarın deneyecegiz tbi ki :)

REC link' Alıntı:
H kasa eski usül, TOFAŞ tarzı biraz :) Ama ama önemli olan işlevsellik ise evet, daha iyi...

Opel Astra H Spray Nozzle Upgrade

hahaha dikkatimi çeken şey video da adam fıskiyeleri bir değiştiriyor arabanın çehresi değişiyor. Direksiyon a bir bakın fıskiye değişince araba upgrade yapıyor kendine ve Direksiyon kumandaları doğuyor ortaya :D

yavuzozkan link' Alıntı:
hahaha dikkatimi çeken şey video da adam fıskiyeleri bir değiştiriyor arabanın çehresi değişiyor. Direksiyon a bir bakın fıskiye değişince araba upgrade yapıyor kendine ve Direksiyon kumandaları doğuyor ortaya :D

Demek ki adam spreyleri değiştireceğime arabayı değiştiririm daha iyi demiş  011zaa

Benim fıskiyeler çok aşağıya su atıyor yahu, su cama iyice dağılmadan da silecekler devreye giriyor bıktım arabanın bu sudan probleminden!

Geri