Ynt:
tamam abi cok tesekkur ederim.Cosmo link' Alıntı:elbette olur sen parçaları al gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam abi cok tesekkur ederim.Cosmo link' Alıntı:elbette olur sen parçaları al gel
Cosmo link' Alıntı:elbette olur sen parçaları al gel
Yasin90 link' Alıntı:Abi aynı parçaları alıp bn de gelsem
nasil yani abi?Cosmo link' Alıntı:olur elbette ama parçaları alırken poşet üstündeki kod numaralarına kesinlikle dikkat edin.
abi bu onceki sayfada verilen linkteki urunu alsam sadece yetiyor mu?ouzhn06 link' Alıntı:nasil yani abi?
Abi parca konunun 1 .olanini hatali yazmisin duzeltirmisin.Cosmo link' Alıntı:Astra H araçlarımda Insignia cam yıkama fıskiyelerini (washer jet) kullanıyorum ve oldukça memnunum. Astra J aracımda aynı performans yoktu. Serviste parça kodlarına bakınca Astra J ve Insignia nın waher jet lerinin parça kodlarının farklı olduğunu gördüm ve hemen iki adet insignia için olandan alıp aracıma taktım.
aradaki farkı dilim dödüğünce anlatmaya çalışayım. Astra J de su cama yelpaze "V" şeklinde püskürüyor. Damlalar çok ufak olduğu iç,n de araç hızı arttıkça rüzgarın da etkisiyle dağılıyor.
Insignia da ise yelpaze şeklinin yani "V" nin kenarlarında su debisi daha yüksek. dolayısı ile araç hızına bağlı olarak ayar bozulmuyor ve camı daha iyi yıkıyor.
Parça kodları sağ sol insignia cam yıkama memeleri için
1541329 ve 1451330 tanesi 5 küsür lira. kendiniz değiltirebilirsiniz. toplamda 4-5 dakikada değiştiriliyor. gündüz detaylı video çeker bu başlıkta paylaşırım
BÜLENT link' Alıntı:Abi parca konunun 1 .olanini hatali yazmisin duzeltirmisin.
1451329 olacak.
Sen sagol abi.Cosmo link' Alıntı:dikkatin ve uyarın için teşekkürler. değiştirdim. ayrıca bugün 4 arkadaşımın daha washerlarınının değişimini yaptık