Astra J Cdti Performansı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Engin_T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Cdti Performansı?

alıcan opelin dizelini sevicen köyün güzelini.  ;D
yakıt olarak asla pişman olunmayacak bir araç. sınıfının en ekonomiği veya ekonomiklerinden biri.alternatiflere göre fiyatı makul. eğer ki kafanızda gitmez kaldırmaz gibi şüpheler varsa test edin aracı.

Yakıt almayı unutturan bir araç :)
Ben H kasaların hantallığını bildiğimde J kasa için 3 kere test sürüşüne çıktım öyle karar verdim.. Memnun edici bir araç tavsiye ederim..
140hp astranın bile tamponundan ayrılmıyor diyebilirim.. :D

AEE25 link' Alıntı:
Yakıt almayı unutturan bir araç :)
Ben H kasaların hantallığını bildiğimde J kasa için 3 kere test sürüşüne çıktım öyle karar verdim.. Memnun edici bir araç tavsiye ederim..
140hp astranın bile tamponundan ayrılmıyor diyebilirim.. :D

benim bi arkadasta eski kasa h vardı. ben o araçla yaptıklarını gördükten sonra astra 1.3 cdti'ının performansı konusunda gayet yeterli olduğu kanısına varmıştım  ;D araç benzinli gibi gidiyordu. j kasa içinde 5 beygirlik bir artış söz konusu. kilo da arttı fakat performansının yeterli olduğunu düşünüyorum.

J kasa H kasadakinden en onemli performans farki J nin 5 vites olmasi bnce 2 sene dizel H kullandim 8 aydirda J dizel kullaniyorum arac daha guclu hissiyati veriyor fakat 0-100 daha dusuk onu anlamiyorum :) H kasada vites kuculttugum bircok rampada J de hic vites dusurmeden devam ediyorum rampada bayilma pek yok

aktaş link' Alıntı:
J kasa H kasadakinden en onemli performans farki J nin 5 vites olmasi bnce 2 sene dizel H kullandim 8 aydirda J dizel kullaniyorum arac daha guclu hissiyati veriyor fakat 0-100 daha dusuk onu anlamiyorum :) H kasada vites kuculttugum bircok rampada J de hic vites dusurmeden devam ediyorum rampada bayilma pek yok

5 vites olmasının da bi dezavantajı yakıtı yüksek hızda daha fazla tüketmesi. Astra H kasa kullanan arkadaşım o kadar zorlamasına ragmen 6.5 u gecmiyordu  ;D

ama rampada vites düşürdünmü sıkıntı veriyor biraz.

ben yaklasık 4 sene h kasa kullandım 95 bınkm de sattım. bu arabayıda 10 aydır kullanıyorum 29 bınde.  araba gayet guzel cekıste kalkıslarda eskı arabama gore. tek sorun yuksek suratlerde bıraz daha fazla yakıyor h kasaya gore 5 vıtes oldugu ıcın. ama bayılmaları rampada kalmaları yok h kasa gıbı. bı de araba sollamalarda bı meganenın 105 lıgı gıbı degıl ama sızı uzcek hıc bır tarafıda yok aracın.. cok rahat ve kullanıslı..

bayılıyor derken havele geçirmiyor ama toparlaması biraz sıkıntılı oluyor manasında söyledim buda normal ferrari performansı beklemiyoruz sonuçta.

Yuksek hizda yarim litre fazla yakmayi H kasanin hantalligina tercih ederim :D

aktaş link' Alıntı:
Yuksek hizda yarim litre fazla yakmayi H kasanin hantalligina tercih ederim :D

h kasa o kadar da hantal değildi bence  :)
yani en azından benim bindiğim deildi  ;D

Geri