Bu garaj için çok erken şuan arabayı test sürüşü bile yaptırmıyorlar alacan 1 ay sonra anca teslim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence fiyatlar çok yüksek sanırım opel almak artık tutku işi değil para işi olacak
irmscher tampon için konuşmuştuk msj atmıştım ama cvp gelmedi bana duruyormu?+1000 katılıyorum
araba demek donanım demek değil.bilemem ama 59bin eu 320cd yol bilgisayarı yok diye değmez mi diyorsunuz.iç mekanın kalitesi olsun motoru olsun bir daha bakmalısınız bence.ayrıca yol bilgisayarı da var.arkadaşım 2010 model 320cd baz donanım aldı 59500eu fiyata(deri döşeme ve sunrooflu).astra için gerçekten o paralar çok.kötü araba değil güzel araba ama 50bin tl orta donanım benzinli için gerçekten gereksiz bana kalırsa.alana hayırlı olsun derim...
bencede 3 serisi ve C serisi abartıldığı kadar iyi değil. C serisinin içine henüz bakamadım ama en azından 3 Serisinin iyi olduğu söylenemez.
BMW ve Mercedes'in farkı E ve F segmentlerinde.
D segmentleri o firmalar için ucuz müşteri (bence)
zaten alanlarda genelde adı BMW olsun diye alıyor.
3 serisine binipte çok kaliteli diyen duymadım hiç. sadece dış tasarımı övülüyor.