Astra j ciler Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu garaj için çok erken şuan arabayı test sürüşü bile yaptırmıyorlar alacan 1 ay sonra anca teslim

kapılarını çoktan açmış bile garaj... yavruları bekliyor :D:D

araba demek donanım demek değil.bilemem ama 59bin eu 320cd yol bilgisayarı yok diye değmez mi diyorsunuz.iç mekanın kalitesi olsun motoru olsun bir daha bakmalısınız bence.ayrıca yol bilgisayarı da var.arkadaşım 2010 model 320cd baz donanım aldı 59500eu fiyata(deri döşeme ve sunrooflu).astra için gerçekten o paralar çok.kötü araba değil güzel araba ama 50bin tl orta donanım benzinli için gerçekten gereksiz bana kalırsa.alana hayırlı olsun derim...

araba demek donanım demek değil.bilemem ama 59bin eu 320cd yol bilgisayarı yok diye değmez mi diyorsunuz.iç mekanın kalitesi olsun motoru olsun bir daha bakmalısınız bence.ayrıca yol bilgisayarı da var.arkadaşım 2010 model 320cd baz donanım aldı 59500eu fiyata(deri döşeme ve sunrooflu).astra için gerçekten o paralar çok.kötü araba değil güzel araba ama 50bin tl orta donanım benzinli için gerçekten gereksiz bana kalırsa.alana hayırlı olsun derim...

Değmez. 320D nin ne kalitesi var iç mekanda Astra'da olmayan anlayamadım? İkisi de plastikten imal ediliyor.Bir albeni göremedim açıkçası ben,bende mi problem var bilemiyorum.Ayrıca bahsettiğiniz fiyat 59bin euro,Astranın fiatı 54.000 TL. BMWe 59.000 € değiyor ise Astra'ya da 50.000 TL değiyor bence. Motor konusunda BMW üstün olabilir ona birşey diyemem. Sadece kaliteden bahsediyorum.

bmw-3-series-e92-coupe-interior-dashboard-panel-eas-european-auto-service-carbon-fibre-competition-sport-steering-wheel-gear-knob.jpg

Yani şu konsolda "çok kaliteli","gerçekten aşmış" denebilecek ne var ben anlamadım..M3 alıyorsunuz yüzlerce bin euro'ya , karbon kaplama yerine 3M karbon film var araçta.

Tabiki BMWlerin dış görünümü ve imajı Opel'de hiçbir zaman olamayacak ancak çok çok da abartmaya gerek yok,BMWden de iyileri yok değil.

Son düzenleme:
ben almayım alana mani olmayım kim parayı basıp alırsa allah kazasız belasız kullanmalar nasip etsin

bencede 3 serisi ve C serisi abartıldığı kadar iyi değil. C serisinin içine henüz bakamadım ama en azından 3 Serisinin iyi olduğu söylenemez.
BMW ve Mercedes'in farkı E ve F segmentlerinde.
D segmentleri o firmalar için ucuz müşteri (bence)
zaten alanlarda genelde adı BMW olsun diye alıyor.
3 serisine binipte çok kaliteli diyen duymadım hiç. sadece dış tasarımı övülüyor.

bencede 3 serisi ve C serisi abartıldığı kadar iyi değil. C serisinin içine henüz bakamadım ama en azından 3 Serisinin iyi olduğu söylenemez.
BMW ve Mercedes'in farkı E ve F segmentlerinde.
D segmentleri o firmalar için ucuz müşteri (bence)
zaten alanlarda genelde adı BMW olsun diye alıyor.
3 serisine binipte çok kaliteli diyen duymadım hiç. sadece dış tasarımı övülüyor.

Kesinlikle demek istediğim bu..Daha E92 ye binip de çok kaliteli diyen ben de duymadım. Hele 1 serisi tam bir facia.

Geri