ben 1 serisini seviyorum ama o paralara değil astranın dizeli gelmiş olsaydı ciddi ciddi düşünürdüm hazır babamı kandırmışken...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 1 serisini seviyorum ama o paralara değil astranın dizeli gelmiş olsaydı ciddi ciddi düşünürdüm hazır babamı kandırmışken...
işte bende onu söylüyorum leon seatın golf vw leon bencede daha güzel ama işte etiket yüzünde bir araba diğerlerinde çok daha pahalı olabiliyor opelde farkını korumak çin bu stratejiye başvuruyor yoksa auris mi leon mu desem herkes tasarım ve kalite yönünde leon der ama auris toyota diyi para ediyor golf vw diye astra da opel diyemercedes bmw bir ekoldür. dıger araçların 7 siddetinde deprem yarattıgı yollarda, esneye esneye gidersiniz. astra nın fıyatı ıcınde soyle bır yorum getırebılırım, leon la donanımsal kıyas yapıyorum benzerler, ama 15 bın tl fıyat farkı var. golf le bakıyorum rezil bir araba. sadece vw etiketinden kazanıyor. yani 3 lü kıyas yapacak olursam fıyat performans Leon..