Ynt: Astra J Dizel Yazilim Attirdim
Anlatın anlatın kaşıntı başlıyor bende hafiften... general_hoho
Anlatın anlatın kaşıntı başlıyor bende hafiften... general_hoho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gradient link' Alıntı:Heyecanli oluyor di mi?
eketen link' Alıntı:Önder de şu an siyah duman olsa bile görecek göz var mı 005hihih Keyfini alsın, tadını çıkarsın hele.
gradient link' Alıntı:Heyecanli oluyor di mi?
Burock3427 link' Alıntı:Anlatın anlatın kaşıntı başlıyor bende hafiften... general_hoho
gradient link' Alıntı:Tesekkur ederim Onder. Yaza dogru araba 5-6 bin kmye geldiginde ben de yaptirayim diyorum.
Tolga KARACA link' Alıntı:Ben dizel Focus uma yazılımı "öylesine" yaptırmıştım.
İşlem sonrası özellikle 2. viteste rölanti devrine düşülen sıkışık ş.içi rampalarda ciddi avantaj oluşmuştu; titremeye başlayan standart motor yazılım sonrası boşluğa düşmüyordu hatta 2. viteste rölantide bile gaz basınca patinaj atabiliyordu!
Artan alt devir gücü sayesinde 5. viteste 75km hızda bile araç booğulmuyordu; tüketimi uzun yolda 3.5litrenin altına düşürmek mümkün oluyordu.
onderak link' Alıntı:- aynen 5. viteste 80 ile 75 arası bile araç boğulmuyor, düzlükte...!!
ama 5.vites rampa yukarıda 100'den sonra, hızlanma yok maalesef...
devir düşük kalıyor sanırım...
Tolga KARACA link' Alıntı:5. viteste 100 ile giderken araç motorun beygir üretmediği düşük bir devirde kalıyordur veya 5. vites oranı çok uzun olduğundan yeterli güç aracı hızlandırmaya yetmiyordur kardeşim, çok normal.
Burock3427 link' Alıntı:Ben bunu anlayamadım. Koltuğa yapıştıran bir hızlanma mı yok, yoksa 100 den sonra eşek moduna mı geçiyor. Stok halinde hızlanıyor sonuçta 5.vites 100 den sonra. Eğer 100 den sonra eşek oluyorsa mapping te bir sıkıntı olduğu aklıma geliyor.
Tolga KARACA link' Alıntı:5. viteste 100 ile giderken araç motorun beygir üretmediği düşük bir devirde kalıyordur veya 5. vites oranı çok uzun olduğundan yeterli güç aracı hızlandırmaya yetmiyordur kardeşim, çok normal.