Astra J-Flexride

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saint2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada o aracı flexride getirmezse almam direk iptal ederim ve audi a3 1.6dizel motora sahip araç alırım.

flexiride opsiyonu yüzünden üretim bantında diger araclar gecikiyor bu yüzden opel bayileri reklamını yapıyor satısa gelince cayıyor.

gecen sene flexiride lı insignia siparişini zar zor verdik teslimata 2 hafta kala flexiride yerine dvd800 vericez sorun olurmu dediler banta çıkaramıyorz flexiride ı nolur anlayış gösterin:)

verdigimiz cevapp basitti : ........ :)

insallah sorun çıkarmazlar ve flexiride lı gelir

Flexride şasi almışsın ama 1.3 CDTi almak ne kadar mantıklı bilemiyorum tabiki zevk meselesi ama flexride da sport moduna alınca 1.3 CDTi motoru görmek isterdim açıkcası çok merak ettim. Bu arada bende aracımı 1 mart'ta sipariş ettim arabam 6 temmuzda geldi yani 2 ayda geldi sayılır banada aynı şeyi söylediler Flexride olduğu için özel üretime giriyor falan, gelene kadar öldüm öldüm dirildim ama sonunda geldi umarım sizinkinde de sorun çıkmaz. Şimdiden hayırlı olsun umarım motor güçsüz kalmaz.
Aracı 4 ayda mı getirdiler ??? Yuh valla !!!! :mad::mad::mad:

Özür tarihi yanlış yazmışım 1 Mayıs yerine 1 mart yazmışım :)

Bende öyle düşünmüştüm araca zam gelirse gidip audi alacaktım. Zam gelmedi ama şimdide pişman değilim açıkcası yani opel şöyle böyle ama Astra çok güzel, her binişim de zevk alıyorum.

senin araçta AFL varmı?

Bende öyle düşünmüştüm araca zam gelirse gidip audi alacaktım. Zam gelmedi ama şimdide pişman değilim açıkcası yani opel şöyle böyle ama Astra çok güzel, her binişim de zevk alıyorum.

bu arada benzinli versionda flexride bulmak o kadar kolay ki, malesef dizelde bu sıkıntı var, bolge muduru bizzat bana sırf senin istedigin araç yuzunden almanyanın siparişinden turkiyeye kaydırmak zorunda kaldık, ayrıca senin aracın siparişinden 20adet vermek zorundaydık dedi. sırf ben istedim diye turkiyeye benim istedigim modelden 20adet daha dizel gelecekmiş. :))

Bölge müdürü sana biraz moral vermiş diyeyim bir kere opel Flexride modelini seri olarak üretmiyor sadece sipariş olarak üretiyor. Ama müdür 1.3 CDTi motoru kast etmişse doğrudur ona lafım yok.

olay sadece flexride için degil, adamlar ozellikle turkiyeye cosmo dizel + cd500 navi modeli getirmeyeceklermiş... olay cosmo dan baslıyor, flexride için degil... daha sonrasında flexride eklettim :))

Bölge müdürü sana biraz moral vermiş diyeyim bir kere opel Flexride modelini seri olarak üretmiyor sadece sipariş olarak üretiyor. Ama müdür 1.3 CDTi motoru kast etmişse doğrudur ona lafım yok.

olay sadece flexride için degil, adamlar ozellikle turkiyeye cosmo dizel + cd500 navi modeli getirmeyeceklermiş... olay cosmo dan baslıyor, flexride için degil... daha sonrasında flexride eklettim :))
Bunları almışken Sunroof'ta alsaydınız bari.:)

düşünmedim degil :) ama J modelinde salak bir sunroof olayına girmiş opel h modelindeki gibi olsaydı belki ;)

yok kardes onu dusunmedim de deri koltuk olayını dusundum, birde simdilik opelin bir kampanyası varmıs gidip bir bakcam belki onu da ekletirim :) kabul ederlerse :p

Bunları almışken Sunroof'ta alsaydınız bari.:)

Kesinlikle sunroof iğrenç panaromik falan değil.

Geri