Astra J-Flexride

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saint2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyle diyorsu da burda bir hatunla konustum hatunu insignia full paket 1.8 180bg aracı var, spor tusuna basınca aracta bir mukemmellik oluyor diyor... :))

al flexridesız olsun bitsin olmazsa olmaz bir özellik değil

Orası öyle ben sport tuşuna basıp yolda biriyle ilk kapıştığımda acayip oldum. En sevdiğim yanıda sert vites hani derler ya vitesler tık tık geçiyor hah işte sport modunda aynen öyle birde 220 ile giderken sport moduna aldığın zaman tepkiler sertleşiyor ya direksiyon sanki 50 km gidiyormuş gibi sana tepki veriyor mükemmel bir güven hissi.

general motors turkiye kadar müşterisini önemsemeyen bir firma daha görmedim. gondermiş oldugum dilekceye bile adamlar adam akıllı cevap vermedi bu kadar musteriden uzak onemsemeyen sadece satısı yaparım paramı alırım rahatıma bakarım zihniyeti ile butunlesen bir satıs ahlakını daha gormedim. bu adamlar flexride için bana yazılı olarak istedigim olmaz ibaresini bile veremiyorlar. bu kadar ahlak dısı ve yaptıklarının bilincinde olmayan bir sistemde devam ediyor...

valla arkadaşlar bedede sport 180hp at var zaten araç hızlandıkça direksiyon sertleşiyor birde araç 1500kg olduğundan yola oturuyor watt bağlantılı arka amortisörde yeterli yüksek hızda bile savrulma hissi vermiyor hiçbir güven sorunu duymuyorum flexride olmasada oluyo yani

valla arkadaşlar bedede sport 180hp at var zaten araç hızlandıkça direksiyon sertleşiyor birde araç 1500kg olduğundan yola oturuyor watt bağlantılı arka amortisörde yeterli yüksek hızda bile savrulma hissi vermiyor hiçbir güven sorunu duymuyorum flexride olmasada oluyo yani

Katılıyorum Flexride güzel bir sistem ama olmazsa olmaz değil zaten yakıtı çok fazla tükettiği için çok sık kullanmıyorum arada sırada araçtan farklı bir zevk almak için kullanıyorum.

olup olmaması sorun degil arkadaslar 2aydır flexride lı sipariş vermişim aracı son dakika golu atar gibi olmuyor demeleri insanın canını sıkıyor...

olup olmaması sorun degil arkadaslar 2aydır flexride lı sipariş vermişim aracı son dakika golu atar gibi olmuyor demeleri insanın canını sıkıyor...
haklısın ben temmuzun ortasında sipariş vermiştim hemde flexride olmayan sport 180hp yi adamlar ağustos sonu gelir dediler ben ısrar ettim sipariş verip vazgeçen bi bayinin limandaki siparişini yakaladılar ağustosun 11 gibi getirebildiler almanya ve diğer avrupa ülkelrerinin siparişleri çok yoğunmuş şuana kadar çıktığından beri avrupada 200 binin üzerinde satmış ben aldığımda ağustosa kadar Türkiyeye sadece 1200 civarı araç gönderilmiş yani skıntı avrupadaki talep fazlalığı.

Son düzenleme:

Tabiki o kadar bekledikten sonra olmaması can sıkıcı ama olmazsa olmaz birşey değil o kadar üzülme diye söylüyorum.

Ben bayiden tam dişime göre bir araç bulup aldım... Almayacağım demiştim ama dayanamadım. Kısacası bir an önce aracına kavuşabilmen dileğiyle...

1.4 T Cosmo + Navi 500 + Sunroof

Ben bayiden tam dişime göre bir araç bulup aldım... Almayacağım demiştim ama dayanamadım. Kısacası bir an önce aracına kavuşabilmen dileğiyle...

1.4 T Cosmo + Navi 500 + Sunroof

Hayırlı olsun.

Geri