Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
ya benm aracım 3100 km oldu 1.3 dızel sport :S uzun yolda yaptık 1000 km arkadas bu nedır ya daha 6.7 yakıt tuketımı war araba 700 km gıdıyor bı depoyla ya arabayıda tek kısı suruyorum baska yolcu yanı ıse gezmeye sorun oldugundan artık kesın emınım uzun yol da yaptım motor acmaysa actım yeterı kadar uzun yolda 5.5 gosterdı ama cok bastım.ıst geldım 6.7 oldu :S:S:S:S:S:S 50 lıra attım 170 km gıttı ya yok bole olay

Daha 90km nin üstüne çıkmadım desem yeridir. Bi kaç kere 120 civarlarında dolaştım. Sürekli düşük devirde kullanıyorum. Arada bir turboyu çalıştırma bazlı 3500-4000 d/d olduğunda vites atıyorum onun dışında 2500d/d'yı geçmedim. Yani inatla daha da az yaksın diye kendimi paralıyorum :D ayrıca mazotu petrol ofisinden alıyorum. Po'nun mazotu daha yoğun kıvamlı olduğu için püskürtme esnasında daha az püskürtüyor bu da yakıt ekonomisi sağlıyor. He unutmadan ortalama yakıt 6.00lt'ye düştü =)

Daha 90km nin üstüne çıkmadım desem yeridir. Bi kaç kere 120 civarlarında dolaştım. Sürekli düşük devirde kullanıyorum. Arada bir turboyu çalıştırma bazlı 3500-4000 d/d olduğunda vites atıyorum onun dışında 2500d/d'yı geçmedim. Yani inatla daha da az yaksın diye kendimi paralıyorum :D ayrıca mazotu petrol ofisinden alıyorum. Po'nun mazotu daha yoğun kıvamlı olduğu için püskürtme esnasında daha az püskürtüyor bu da yakıt ekonomisi sağlıyor. He unutmadan ortalama yakıt 6.00lt'ye düştü =)

Böyle kullanmak hiç tat vermiyor ama iyi sabır etmişsiniz.

benimde aynı:( güya ekonomi olsun diye aldık.

bende geldim garaja yer açın. 1,6 180 cosmo var bende ek paket yok. gösterge lambaları cosmo larda sadece beyaz yanıyor değilmi , sport ta bildiğim renk değişebiliyormuş. ayrıca araçlarda bilmediğimiz özellikler varsa paylaşalım.

arkadaşımın 1.4 Turboya box almayı düşünüyoruz Mehmet beyden , başka yaptıran var mı acaba ?

normal gidiyosun hemen aklına takılıyor acaba turbo bozulmuşmudur dur bi yol müsait deneyeyyim. be adam turbo neden bozulsun senin canın benzin yakmak istiyo işte:D

Haklısınız bu araba adamı gerçekten gaza getiriyor ve istiyor kesinlikle

arkadaşlar merhaba.
yeni astra j almayı düşünüyoruz amcama. arkadaşımda 2010 model sedan njoy elegance var. motoru 1.3 dizel multıjet motor. fıat la aynı motormuş. bu yeni astra j de ki motorda bu motorla aynı mı?

Geri