Arada uğra bizim oraya sıkılmazsın..
Eyvallah kardeşim uğrarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada uğra bizim oraya sıkılmazsın..
ya benm aracım 3100 km oldu 1.3 dızel sport :S uzun yolda yaptık 1000 km arkadas bu nedır ya daha 6.7 yakıt tuketımı war araba 700 km gıdıyor bı depoyla ya arabayıda tek kısı suruyorum baska yolcu yanı ıse gezmeye sorun oldugundan artık kesın emınım uzun yol da yaptım motor acmaysa actım yeterı kadar uzun yolda 5.5 gosterdı ama cok bastım.ıst geldım 6.7 oldu :S:S:S:S:S:S 50 lıra attım 170 km gıttı ya yok bole olay
Daha 90km nin üstüne çıkmadım desem yeridir. Bi kaç kere 120 civarlarında dolaştım. Sürekli düşük devirde kullanıyorum. Arada bir turboyu çalıştırma bazlı 3500-4000 d/d olduğunda vites atıyorum onun dışında 2500d/d'yı geçmedim. Yani inatla daha da az yaksın diye kendimi paralıyorum ayrıca mazotu petrol ofisinden alıyorum. Po'nun mazotu daha yoğun kıvamlı olduğu için püskürtme esnasında daha az püskürtüyor bu da yakıt ekonomisi sağlıyor. He unutmadan ortalama yakıt 6.00lt'ye düştü =)
Böyle kullanmak hiç tat vermiyor ama iyi sabır etmişsiniz.