- Konuyu Başlatan
astra j'm olmadan asla diosanız )))
Hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra j'm olmadan asla diosanız )))
bizim kırmızı şimşekte cosmo paket,gösterge paneli beyaz ve kırmızı ışık kombinasyonlu.navi ekranı gece ve gündüz modunda renk değiştiriyo(koyu ve açık renk).bende geldim garaja yer açın. 1,6 180 cosmo var bende ek paket yok. gösterge lambaları cosmo larda sadece beyaz yanıyor değilmi , sport ta bildiğim renk değişebiliyormuş. ayrıca araçlarda bilmediğimiz özellikler varsa paylaşalım.
aracı tanıyamadık daha sadece usb den müzik dinleyebiliyorum bende,bu güncelleme olaylarındanda bişey anlamadım,ne bu böyle bilgisayara format atar gibiarkadaşlar astra j lere güncelleme gelmiş. opel den aradılar gittim garanti kapsamında frenler le kutup başlarına iyileştirme yaptılar. en yakın opel servisine gidin ve iyileştirmeden yararlanın. birde direksiyondan radyo frekans arama için tuşa basıyom radyo 1 kanal ,2 kanal a alıyor. bir türlü bulamadın bilen varmı nasıl değiştiğini_??
bende geldim garaja yer açın. 1,6 180 cosmo var bende ek paket yok. gösterge lambaları cosmo larda sadece beyaz yanıyor değilmi , sport ta bildiğim renk değişebiliyormuş. ayrıca araçlarda bilmediğimiz özellikler varsa paylaşalım.
ya benm aracım 3100 km oldu 1.3 dızel sport :S uzun yolda yaptık 1000 km arkadas bu nedır ya daha 6.7 yakıt tuketımı war araba 700 km gıdıyor bı depoyla ya arabayıda tek kısı suruyorum baska yolcu yanı ıse gezmeye sorun oldugundan artık kesın emınım uzun yol da yaptım motor acmaysa actım yeterı kadar uzun yolda 5.5 gosterdı ama cok bastım.ıst geldım 6.7 oldu :S:S:S:S:S:S 50 lıra attım 170 km gıttı ya yok bole olay
ya arkadaşlar astra j almayı düşünüyorum bende fakat böyle diyerek korkutuyorsunuz beni performans ta istediklerimi astra g de yaşadım şimdi yuksek performansa gerek yok yakıtta sıkıntı istemiyorum sadece
Aracın dizel olmasını istiyorumda 1.3 mü 1.4 mü diye tereddüt yaşıyorum ve şimdiki aracı otomatik almak istiyorum fakat otomatik normalden daha fazla yakar diyorlar dizel otomatik, düz vites bir benzinli gibimi yakar ? :S lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler