Astra J Gizli Özelikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan firakog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Gizli Özelikleri

aracımın bana ait hiç bir gizli özelliği yok  :D

kursatihtilali link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, çok merak ettiğim bir şey var, kilitleme ayarlarında bulamadım, kapıları kitlemeyi unutunca kendiliğinden kilitlenme özelliği var mıdır?

Eğer kilitleri açtıktan sonra 3 dakika içinde herhangi bir kapıyı açmamışsanız, eğer config içinde otomatik kilit aktifse, kendi kendine tekrar kilitleniyor.
Diğer türlü olması zor.Yani siz arabadan indiniz, kapıyı kapattınız.Sonrasında kendini kilitlemesi için araç içinde kimsenin olmadığını bilmesi ve araba anahtarının içeride olmadığını bilmesi lazım. Sanırım bu mantık doğrultusunda, eğer seçili ise, aracın kiliti açılıp içeri giren çıkan olmazsa o zaman tekrar kendini kilitliyor.

ilginç ve bi o kadar da saçma soru:geri viteste CC çalışır mı?:D

sallierim link' Alıntı:

Forumda ilk kez karşılaştığımız ve gerçekten de çok ilginç bir soru.  ::)

99% çalışmaz ama denemeden kesin yorum yapmayayım.  :)

MeRt link' Alıntı:
Forumda ilk kez karşılaştığımız ve gerçekten de çok ilginç bir soru.  ::)

99% çalışmaz ama denemeden kesin yorum yapmayayım.  :)
itiraf ediyorum bu soruyu çok düşünmedim :).gecen gün geri vitese takarken elim ccye değdi acaba çalışır mı dedim ama alan dar diye deneme fırsatım olmadı :D

sallierim link' Alıntı:
itiraf ediyorum bu soruyu çok düşünmedim :).gecen gün geri vitese takarken elim ccye değdi acaba çalışır mı dedim ama alan dar diye deneme fırsatım olmadı :D

Deneme için gece boş bir yola ve bize deli gözüyle bakacak insanların olmadığı bir mekana ihtiyaç olabilir.  :D

MeRt link' Alıntı:
Deneme için gece boş bir yola ve bize deli gözüyle bakacak insanların olmadığı bir mekana ihtiyaç olabilir.  :D
abi bak gör çalışacak yarın sabah dene bir 011zaa

sallierim link' Alıntı:
abi bak gör çalışacak yarın sabah dene bir 011zaa

Ben pek ihtimal vermiyorum ama uygun şartları yakalarsam aklımda olacak.  005hihih

Cc devreye girmesi icin belli bir hizin uzerine cikmis olmak gerekiyor diye biliyorum. Ne bileyim 40 km/h gibi...

sallierim link' Alıntı:
005hihih 005hihih 005hihih Süpersin kardeşim 045thumbsup

Geri