Ynt: Astra J Gizli Özelikleri
aracımın bana ait hiç bir gizli özelliği yok
aracımın bana ait hiç bir gizli özelliği yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kursatihtilali link' Alıntı:merhaba arkadaşlar, çok merak ettiğim bir şey var, kilitleme ayarlarında bulamadım, kapıları kitlemeyi unutunca kendiliğinden kilitlenme özelliği var mıdır?
sallierim link' Alıntı:ilginç ve bi o kadar da saçma soru:geri viteste CC çalışır mı?
itiraf ediyorum bu soruyu çok düşünmedim .gecen gün geri vitese takarken elim ccye değdi acaba çalışır mı dedim ama alan dar diye deneme fırsatım olmadıMeRt link' Alıntı:Forumda ilk kez karşılaştığımız ve gerçekten de çok ilginç bir soru. :
99% çalışmaz ama denemeden kesin yorum yapmayayım.
sallierim link' Alıntı:itiraf ediyorum bu soruyu çok düşünmedim .gecen gün geri vitese takarken elim ccye değdi acaba çalışır mı dedim ama alan dar diye deneme fırsatım olmadı
abi bak gör çalışacak yarın sabah dene bir 011zaaMeRt link' Alıntı:Deneme için gece boş bir yola ve bize deli gözüyle bakacak insanların olmadığı bir mekana ihtiyaç olabilir.
sallierim link' Alıntı:abi bak gör çalışacak yarın sabah dene bir 011zaa
005hihih 005hihih 005hihih Süpersin kardeşim 045thumbsupsallierim link' Alıntı:ilginç ve bi o kadar da saçma soru:geri viteste CC çalışır mı?