Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kursatihtilali link' Alıntı:merhaba arkadaşlar, çok merak ettiğim bir şey var, kilitleme ayarlarında bulamadım, kapıları kitlemeyi unutunca kendiliğinden kilitlenme özelliği var mıdır?
sallierim link' Alıntı:ilginç ve bi o kadar da saçma soru:geri viteste CC çalışır mı?![]()
itiraf ediyorum bu soruyu çok düşünmedimMeRt link' Alıntı:Forumda ilk kez karşılaştığımız ve gerçekten de çok ilginç bir soru. :
99% çalışmaz ama denemeden kesin yorum yapmayayım.![]()
sallierim link' Alıntı:itiraf ediyorum bu soruyu çok düşünmedim.gecen gün geri vitese takarken elim ccye değdi acaba çalışır mı dedim ama alan dar diye deneme fırsatım olmadı
![]()
abi bak gör çalışacak yarın sabah dene bir 011zaaMeRt link' Alıntı:Deneme için gece boş bir yola ve bize deli gözüyle bakacak insanların olmadığı bir mekana ihtiyaç olabilir.![]()
sallierim link' Alıntı:abi bak gör çalışacak yarın sabah dene bir 011zaa
005hihih 005hihih 005hihih Süpersin kardeşim 045thumbsupsallierim link' Alıntı:ilginç ve bi o kadar da saçma soru:geri viteste CC çalışır mı?![]()