Astra J Gizli Özelikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan firakog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Gizli Özelikleri

Araçı çalısır durumda bırakıp aractan ındıysenız arac kendını kıtlemez dıye bılıyorum otomatık kılıt aktıfse; sport ıcın konusuyorum; bu arac gıttıkten sonra devreye gıren bır sıstemdır ,kapıların otomatık kılıtlenmesınden bahsedıyorum.

Belki bilen arkadaşlarımız vardı ama , Ford'da da olan bir özelliği bugün denedim ve çalıştı.Sport aracımda, kapı açma düğmesine sürekli bastığımda global cam açma devreye giriyor, 4 cam aynı anda açılıp, kapama düğmesine basılı tuttuğunuzda 4 cam aynı şekilde kapanıyor.

Emre97 link' Alıntı:
Belki bilen arkadaşlarımız vardı ama , Ford'da da olan bir özelliği bugün denedim ve çalıştı.Sport aracımda, kapı açma düğmesine sürekli bastığımda global cam açma devreye giriyor, 4 cam aynı anda açılıp, kapama düğmesine basılı tuttuğunuzda 4 cam aynı şekilde kapanıyor.

Ben ilk defa sizden duyuyorum.  ::)
İlk fırsatta deneyeceğim.
Paylaşım için +1  thnxx

anlamadım mert neyi ilk defa duyuyorsun sakın camların kumandadan açılıp kapanması deme.  005hihih

DERSİMLİ link' Alıntı:
anlamadım mert neyi ilk defa duyuyorsun sakın camların kumandadan açılıp kapanması deme.  005hihih
aynen bunu bilmeyen var mı :D

MeRt link' Alıntı:
Ben ilk defa sizden duyuyorum.  ::)
İlk fırsatta deneyeceğim.
Paylaşım için +1  thnxx
mert anahtarın üzerindeki düğmeler aynı zamanda kapıları da kitleyip açıyor  kahka536

Mert, içerideki açma kapama düğmelerini baz alıyor :) 

sedanda bişi yok örnek verim uzaktan kumandadan farları acma

gradient link' Alıntı:
Bir sure yuruyunce kapilarin otomatik kilitlenmesi, stop edip inmeden once 1 kere sellektor yapilinca belirlenen sure kadar farlarin kapilar kilitlendikten sonra acik kalmasi vb. biliniyordur ama ben yine de hatirlatayim.
Sinyali kapatmayi unuttugunuzda belli bir sure sonra uyari vermesi...
kalın siyah yazılı özellikler bütün modellerde varmı? mesela edition dizelde

onderak link' Alıntı:
Aslinda biz cok sey biliyoruz araclarimiz hakkinda, ondan gizli bi sey bulamiyoruz..
Bi cok insan ortalama tuketimin yerini bile bulamazken aracinda, biz astracilarin hepsi sifirlamayi bile biliyor :)

Yuksek hiz uyarisini acmayi biliriz mesela, kafamiza gore hiz siniri belirlemeyi biliriz.
Ama kullanmayiz, cunku turk insani iste gaza basmayi severiz...
Basi verince zaten lap die 120 yi goruruz, hizli gittigimizin farkinda olmayiz,
Yavas gidiyoruz saniriz...

Turk insani cogunlukla sadece:
Gaz - fren - debriyaj kullanir araci
Buna istisna biz astracilar var mesela :)
Harbidende biz astracilar cok iyi arac inceleyip secen adamlariz.
Bu yuzden de gizli bisey bulamiyoruz :)
kalın yazılı olan yeri ben bilmiyorum, yeni astra sahibi 2 arkadaşımda bilmiyor bana sordular  032questn  nasıl yapılıyor? bütün modellerde var mı? teşekkürler.

Geri