Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pureblood link' Alıntı:1.6 edition ile İzmir otobanında 195 i gördüm dahada zorlamadım
Scrapercar link' Alıntı:Yazılım yokken 240 km/h ye cıkmıştım kalp ritmimde 240 d/dk civarındaydı yalnız ha bide sağ bacakta sekme şeklinde titreme
Sedan ve bronz kahverngi ha... araçlarımız renkdaş sizinle. Memnun musunuz renginden, genelde pek kimsenin tercih etmediği bir renk, herhalde 2. el aldınız yoksa almazdınız general_heheseozza link' Alıntı:1.3 dizel sport astra j aracımla izmir-aydın otobanında 195 km/h yi çok rahat gördüm biraz daha devam etseydim 200km/h de görürdüm ama içime bir ürperti geldi bir anda ayağımı çektim gazdan
hosta link' Alıntı:şoyle bi konuyu okudum da yanlış görmediysem 230 yaptım diyen var 1.3 dizelle. Arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ya ;D bnim tosbanın en son gördüğü hız eskişehir yolunda ona aşağı eğimli yolda 190 km/h oldu araçtaki diğer iki kişiyi de aşağı sallasam yine 190 ı geçecek gibi durmuyordu...
hosta link' Alıntı:şoyle bi konuyu okudum da yanlış görmediysem 230 yaptım diyen var 1.3 dizelle. Arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ya ;D bnim tosbanın en son gördüğü hız eskişehir yolunda ona aşağı eğimli yolda 190 km/h oldu araçtaki diğer iki kişiyi de aşağı sallasam yine 190 ı geçecek gibi durmuyordu...
Ben 1.4T'nin düz yolda 230'u geçebileceğini düşünüyorum. Ancak birincisi motorum henüz halk arasında tabir edilen adıyla açılmadı. İkincisi bunu deneyebileceğim güvenlikli ve kullanılmayan yolda şu an çalışma var, o çalışmanın bitmesini de bekliyorum. Öünkü daha ilk aldığımda 400 km civarlarındayken bahse konu yolda 200 civarı bir hızda (hata payı +-5/10) araç daha altıncı vitese yeni atmıştı. Motorun rodajı tamamlandıktan sonra çok rahat geçebileceği kanaatindeyim.MeRt link' Alıntı:+1
Ben 1.4T bile düz yolda 230 göremez diyorum.
1.4T'yu öldürseler, düzde göreceği 220 civarıdır ama eğimli yolda 235 km hıza kadar çıkabiliyor.