Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

Ynt: Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

1.6 edition ile İzmir otobanında 195 i gördüm  dahada zorlamadım

pureblood link' Alıntı:
1.6 edition ile İzmir otobanında 195 i gördüm  dahada zorlamadım

peki özellikl 150 den sonra direksiyonun çok da sertleşmediğini fark ettiniz mi. Ben elektrikli direksiyon ford araca sahiptim bundan önce farkı net görüyorum...

Yazılım yokken 240 km/h ye cıkmıştım kalp ritmimde 240 d/dk civarındaydı yalnız :) ha bide sağ bacakta sekme şeklinde titreme:)

Scrapercar link' Alıntı:
Yazılım yokken 240 km/h ye cıkmıştım kalp ritmimde 240 d/dk civarındaydı yalnız :) ha bide sağ bacakta sekme şeklinde titreme:)
:D :D :D :D

1.4 T sedan actıve select chipli 230kmh sabiha gokcen yolu

seozza link' Alıntı:
1.3 dizel sport astra j aracımla izmir-aydın otobanında 195 km/h yi çok rahat gördüm biraz daha devam etseydim 200km/h de görürdüm ama içime bir ürperti geldi bir anda ayağımı çektim gazdan :)
Sedan ve bronz kahverngi ha... araçlarımız renkdaş sizinle. Memnun musunuz renginden, genelde pek kimsenin tercih etmediği bir renk, herhalde 2. el aldınız yoksa almazdınız  general_hehe

şoyle bi konuyu okudum da yanlış görmediysem 230 yaptım diyen var 1.3 dizelle. Arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ya  ;D bnim tosbanın en son gördüğü hız eskişehir yolunda ona aşağı eğimli yolda 190 km/h oldu araçtaki diğer iki kişiyi de aşağı sallasam yine 190 ı geçecek gibi durmuyordu...

hosta link' Alıntı:
şoyle bi konuyu okudum da yanlış görmediysem 230 yaptım diyen var 1.3 dizelle. Arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ya  ;D bnim tosbanın en son gördüğü hız eskişehir yolunda ona aşağı eğimli yolda 190 km/h oldu araçtaki diğer iki kişiyi de aşağı sallasam yine 190 ı geçecek gibi durmuyordu...

Hakaten biz gidip boşa benzinli aldık o zaman.

hosta link' Alıntı:

+1

Ben 1.4T bile düz yolda 230 göremez diyorum.  :)

1.4T'yu öldürseler, düzde göreceği 220 civarıdır ama eğimli yolda 235 km hıza kadar çıkabiliyor.  :)

MeRt link' Alıntı:
+1

Ben 1.4T bile düz yolda 230 göremez diyorum.  :)

1.4T'yu öldürseler, düzde göreceği 220 civarıdır ama eğimli yolda 235 km hıza kadar çıkabiliyor.  :)
Ben 1.4T'nin düz yolda 230'u geçebileceğini düşünüyorum. Ancak birincisi motorum henüz halk arasında tabir edilen adıyla açılmadı. İkincisi bunu deneyebileceğim güvenlikli ve kullanılmayan yolda şu an çalışma var, o çalışmanın bitmesini de bekliyorum. ևünkü daha ilk aldığımda 400 km civarlarındayken bahse konu yolda 200 civarı bir hızda (hata payı +-5/10) araç daha altıncı vitese yeni atmıştı. Motorun rodajı tamamlandıktan sonra çok rahat geçebileceği kanaatindeyim.  

Geri