Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araçta tekken Bursa Demirtaş viyadüğü çıkışındaki eğimde kısa denilebilecek sürede ve kısa süreliğine 240 a çıktım. Motor 1.4 yazılımlı yaklaşık 170 Hp
Ankarada booster performace'ta bende yazilim attirmayi düsünüyorum.Duyumlarima göre isini güzel yapan bi yer.sizinki gibide sikinti olmadan 170 hp lerde olursa turbo yazisini kapatip insignia avina cikcam
Araçta tekken Bursa Demirtaş viyadüğü çıkışındaki eğimde kısa denilebilecek sürede ve kısa süreliğine 240 a çıktım. Motor 1.4 yazılımlı yaklaşık 170 Hp
Eğim henüz bitmeden - ortalarındayken gaza basmaya başladım ve çok hafif bir virajla sonunda tünel girişi olduğundan açıkçası motor devrine vs dikkat etmedim ama sanıyorum 5. vitesteydim..
1.4T Active Select aracımla belki 20 kere deneme yaptım 208'i geçemedi araba. Arabada her seferinde yalnızdım ama tabii araba için bu durum 3 yetişkin artı yarım dolu bagaj anlamına geliyor olabilir. (