Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

Ynt: Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

VIII link' Alıntı:
Max çıkabileceğim değere kadar çıkmayı denemek istemedim , 202 gördüm fakat 10 - 15 sn o hızda kaldım , sonra hemen yavaşladım , araç yeni ve km.si düşük olduğu için zorlamak istemediğimi belirtmek istedim.
202 km hiz ve 10-15 sn. Kusura bakma ama ne denemek ne de yetişmek için geteksiz bir hız Türkiye şartlarında  general_Shame_on_you

Ynt: Ynt: Ynt: Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

Cosmo link' Alıntı:
aşağıdaki resimde araç içinde bulunanlarda "mest" olmuştu.

Wolfsburg_Autounfall_4.jpg1..jpg
Bu 50 km ile seyrederken karsidan gelip carpan biri ilede olabilir, 70'le seyreden bir kamyon carpincada olabilir. Ama 200 ve uzeri ile yapilan bir kazada "bu kadar bir arada" asla durmaz.

harunhoca link' Alıntı:
202 km hiz ve 10-15 sn. Kusura bakma ama ne denemek ne de yetişmek için geteksiz bir hız Türkiye şartlarında  general_Shame_on_you
Türkiye şartlarından kastınız nedir ? yollar mı , kanunlar mı , hız limiti mi ? Est. neden kusura bakayım 140 hp lik araç sürüyoruz sonuçta ,aracın nasıl tepki vereceğini merak etmek çok doğal değil mi ? :)

Ynt:

Abi ben bi 260 beklerdim o canavardan. Neyse kac depo yakti ;D

Aydn link' Alıntı:
Abi ben bi 260 beklerdim o canavardan. Neyse kac depo yakti ;D

250 ile giderken anlik yakıt tüketimi 15L gösteriyordu, yakıt tüketimi duşük yaw 6,2L.  genelde 250tl lik yakıt alıyorum ortalama 900-1000km menzilim oluyor.

Geri