Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

Ynt: Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

En son 2 saat önce eve gelirken 80  hahaha hahaha

Hee maks hızı soruyorsanız bu araçta 120 yi geçmiyorum. Daha önceki aracımla 193 görnüşlüğüm var bir keresinde )18 yaşın verdiği heyecanla) walll

1,4 t aracla 232 yi gordum ama yol cok musaıt deıldı trafıgı tehlıkeye sokmayalım dıye kastırmadım yol musaıt oldugunda dahada yukseğe cıkabılırım dıye umuyorum

legolas71 link' Alıntı:
1,4 t aracla 232 yi gordum ama yol cok musaıt deıldı trafıgı tehlıkeye sokmayalım dıye kastırmadım yol musaıt oldugunda dahada yukseğe cıkabılırım dıye umuyorum
Yol müsait değildi 232 km/h... müsait olsa kim bilir neler olurdu  kahka536

OGOKTAS link' Alıntı:
Birkez kısa Süreli denedim 201 gördüm, zorlansa biraz daha belki 205 ama 210'lara falan çıkacağını hiç zannetmiyorum düz yolda

[img=338x600]http://i.hizliresim.com/rdW14P.jpg[/img]

Özdemir abi sizin aracın çıkması lazım. Benim tosba bile düzlükte 190 yapabiliyor. 210 görür bence düzlükte sizin ki

albertxx link' Alıntı:
֖zdemir abi sizin aracın çıkması lazım. Benim tosba bile düzlükte 190 yapabiliyor. 210 görür bence düzlükte sizin ki

Bilmiyorum Berat uzun  yol  ( İstanbul - Karabük - İstanbul ) 1 kez yaptık 5 kişi +bagaj ile.  4 yolcu da bayan olunca 160'ı geçince fenalaşanlar olduğu için deneyememiştim :) Bunu da 1-2 hafta önce bir akşam gezmeye çıkmıştım anlık aklıma geldi bastım ama 210'u eğim olmadan göreceği hissi vermedi, havaların iyi olduğu bir akşam yeniden bir deneme yaparım :)

hakkinenk link' Alıntı:
bu işin akıl karı bir şey olmadığını söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın müsait olsada olmasada hava yağmurlu muhtemelen silecek orta seviye birinci kademe çalışıyor ve çeken sizmisiniz bilemem ama kamera direksiyona giirmiş resmen aşırı gereksiz ve tehlikeli olmuş.

UnStabLe link' Alıntı:
bu işin akıl karı bir şey olmadığını söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın müsait olsada olmasada hava yağmurlu muhtemelen silecek orta seviye birinci kademe çalışıyor ve çeken sizmisiniz bilemem ama kamera direksiyona giirmiş resmen aşırı gereksiz ve tehlikeli olmuş.

Forumda uzun yol tüketim rekorları paylaşmam sanırım nasıl kullandığım konusunda fikir verir. Ne tehlike vardı ne de tehlike oluşturabilecek etrafta araç. Kısa süreli deneme maksatlıydı.

Geri