- Konuyu Başlatan
Ynt: İlk Gün İzlenimlerimiz
ilk 2500-3000 km de çok aşırı hız yapılmaması ,aracın zorlanmaması öneriliyr. ama aracı alınca insan dayanamıyor sınırlarını görmek istiyor.2500 km yi 4 ayda yapabildim o kadar beklemek büyük bir sabır gerektirir. rüzgar sesini sorun olarak görmüyorum her araçta o hızlarda duyulur
ercub link' Alıntı:anlaılan her geçen seride yeni bir iyileştirme yaşanıyor. aracım rüzgar sesini bayağı alıyor. ama son teslim alan arkadaşlar artık bu sesleri duymuyorlar. sanırım servis görevlileri artık rüzgar sesi deği rüzgarın çarpma sesi gibi abuk subuk bahaneler uydurmayacaklar. ben aracım 400 km. civarı iken ereğli-karabük-istanbul turu yapmıştım. o yolda 170-180 km.yi zorlanmadan basmıştım. bence motoru sağır alıştırmama adına biraz basmakta fayda var..![]()
ilk 2500-3000 km de çok aşırı hız yapılmaması ,aracın zorlanmaması öneriliyr. ama aracı alınca insan dayanamıyor sınırlarını görmek istiyor.2500 km yi 4 ayda yapabildim o kadar beklemek büyük bir sabır gerektirir. rüzgar sesini sorun olarak görmüyorum her araçta o hızlarda duyulur