Astra J kasa almayı Düşünüyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a1300
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J kasa almayı Düşünüyoruz

DSG şanzımanlar 250NM tork'tan sonra sıkıntı yaratıyo die duydum. Eğer böyle bir durum warsa Passat CC lerde nasıl kullanıyor bu şanzıman.

BÜLENT link' Alıntı:
DSG kararsizmi..??
Bence aksine harika bi sanziman.
Çok kullanmadım sadece bir kaç kez A4 2,0 TDI'da sürdüm toplamda 200 km kadar bu sürede bir kaç kez yaşadım kararsız kalıyor şanzıman gibi geldi. Bir keresinde kavşağın ortasında kala kaldı 2 sn. vites değiştirmeden düşündü bekledi. Ya benim kullandığım araçta bir sorun vardı ya da ben alışkın olmadığım için kullanamadım gaz pedalına verdiğim komutlar kafasını karıştırdı. Sonuçta bu tip karmaşık yapıların bir kullanım tarzı var ve bilmek alışık olmak gerek. Ama bu kadar az kullanımda beni 2-3 kez zor durumda bıraktı diyebilirim ki anormal bir harekette bulunmadım. Düz yolda giderken vites geçişleri iyi gerçekten hissettirmiyor.

Burock3427 link' Alıntı:
Çok kullanmadım sadece bir kaç kez A4 2,0 TDI'da sürdüm toplamda 200 km kadar bu sürede bir kaç kez yaşadım kararsız kalıyor şanzıman gibi geldi. Bir keresinde kavşağın ortasında kala kaldı 2 sn. vites değiştirmeden düşündü bekledi. Ya benim kullandığım araçta bir sorun vardı ya da ben alışkın olmadığım için kullanamadım gaz pedalına verdiğim komutlar kafasını karıştırdı. Sonuçta bu tip karmaşık yapıların bir kullanım tarzı var ve bilmek alışık olmak gerek. Ama bu kadar az kullanımda beni 2-3 kez zor durumda bıraktı diyebilirim ki anormal bir harekette bulunmadım. Düz yolda giderken vites geçişleri iyi gerçekten hissettirmiyor.

Otomatik viteste debriyajda, vites koluda gaz pedalında yatıyor bu yüzden mesela tam belli bir sürate çıkacakken daha düşük bir vites gerektiren sürati seçersek falan arabacağızın kafası çok karışıyor. Benimde başıma birkaç kez geldi, araba resmen gideyim mi durayım mı 3. vites mi iyi, 2 vites mi yeter, 6'ya atsam ne olur, kaplumbağa gibi ters dönsem kime ne dercesinde bocalıyor. ((:

Geri