ya ön kelebek camının ordan cıtırtı gelmeye basladı lamba acma kapama yerınden cıtırtı gelmeye basladı hayır bı bendemı var bu sorunlar anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ön kelebek camının ordan cıtırtı gelmeye basladı lamba acma kapama yerınden cıtırtı gelmeye basladı hayır bı bendemı var bu sorunlar anlamadım
Her iki aracı da kullanmış biri olarak söylüyorum ki uzun süre kullandığınız için size öyle geliyor. Bizde bir de GOLF IV var, çok uzun süredir tanıdığım bir araç olduğu için zaman zaman bana sıcak geliyor açıkcası.
Tabii yer yer F kasanın da J kasadan üstün olduğu noktalar olabilir ama toplamda J kasa bariz olarak öndedir elbette.
J kasanın size verdiği oturaksızlık frenlerden kaynaklanıyor olabilir. Frenler biraz hissiz ama önemli bir durumda araç kesinlikle duruyor. Biraz alışırsanız J kasa size de çok daha sıcak gelecektir.
1.3 için çok şey yazılıp çiziliyor, ben de tereddüt etmiştim ama kesinlikle öyle değil. Araç için yeterli. Elbette güncel olarak üretilen 1.6 dizel ya da 1.4 T kadar değil ama son derece yeterli. Alıp da pişman olan bilinçli kullanıcı görmedim!
Yanlış anlamayın kendi aracım olduğu için söylemiyorum tamamen objektif olarak yazıyorum çünkü ben çok derin bir VW'ciyim Mevzu Opel olunca duygusal davranmam doğruya doğru derim yani...