30 Nis 2018 #11 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,113 Tepkime puanı 6,367 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et @Cemil abinin söylediği gibi iyiniyet kapsamında değiştirmişlerdir. Geçmiş olsun.
30 Nis 2018 Konuyu Başlatan #12 E Entigin VIP Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 May 2017 Mesajlar 197 Tepkime puanı 31 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et Hasip' Alıntı: @Cemil abinin söylediği gibi iyiniyet kapsamında değiştirmişlerdir. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
Hasip' Alıntı: @Cemil abinin söylediği gibi iyiniyet kapsamında değiştirmişlerdir. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
4 May 2018 Konuyu Başlatan #13 E Entigin VIP Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 May 2017 Mesajlar 197 Tepkime puanı 31 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et Dün garanti kapsamında parça değişimi yapıldı. Bakalım yeni parça ne kadar dayanıklı olacak.
5 May 2018 #14 mehmeteren52 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2018 Mesajlar 24 Tepkime puanı 7 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Benim şoförkoltuğu plastik de kırık hocam tekrar kirilacagini düşündüğüm için o şekilde kullanmaya devam ediyorum
Benim şoförkoltuğu plastik de kırık hocam tekrar kirilacagini düşündüğüm için o şekilde kullanmaya devam ediyorum
6 May 2018 #15 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,113 Tepkime puanı 6,367 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et mehmeteren52' Alıntı: Benim şoförkoltuğu plastik de kırık hocam tekrar kirilacagini düşündüğüm için o şekilde kullanmaya devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam dikkat etmek lazım koltuğa oturunca kumaş yana doğru esnediği için yırtılabilir veya zedelenebilir.
mehmeteren52' Alıntı: Benim şoförkoltuğu plastik de kırık hocam tekrar kirilacagini düşündüğüm için o şekilde kullanmaya devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam dikkat etmek lazım koltuğa oturunca kumaş yana doğru esnediği için yırtılabilir veya zedelenebilir.
6 May 2018 #16 mehmeteren52 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2018 Mesajlar 24 Tepkime puanı 7 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Hasip' Alıntı: Hocam dikkat etmek lazım koltuğa oturunca kumaş yana doğru esnediği için yırtılabilir veya zedelenebilir. Genişletmek için tıkla ... Sağol hocam
Hasip' Alıntı: Hocam dikkat etmek lazım koltuğa oturunca kumaş yana doğru esnediği için yırtılabilir veya zedelenebilir. Genişletmek için tıkla ... Sağol hocam
18 Tem 2018 #17 tutankamon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Tem 2018 Mesajlar 47 Tepkime puanı 19 Puanları 8 Siteyi ziyaret et benım de kırılmış, servis 350 tl istiyor ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- yapıştırdım, daha berbat oldu, kırık kırık geziyorum, oturunca esniyor, serviste sipariş edelim takalım diyor Son düzenleme: 18 Tem 2018
benım de kırılmış, servis 350 tl istiyor ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- yapıştırdım, daha berbat oldu, kırık kırık geziyorum, oturunca esniyor, serviste sipariş edelim takalım diyor
20 Tem 2018 Konuyu Başlatan #18 E Entigin VIP Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 May 2017 Mesajlar 197 Tepkime puanı 31 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et tutankamon' Alıntı: benım de kırılmış, servis 350 tl istiyor ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- yapıştırdım, daha berbat oldu, kırık kırık geziyorum, oturunca esniyor, serviste sipariş edelim takalım diyor Genişletmek için tıkla ... garantiniz bitmiş sanırım ama bence yine de garantiden değişim isteyin. kullanıcı hatası olmadığını vurgulayın
tutankamon' Alıntı: benım de kırılmış, servis 350 tl istiyor ---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ---- yapıştırdım, daha berbat oldu, kırık kırık geziyorum, oturunca esniyor, serviste sipariş edelim takalım diyor Genişletmek için tıkla ... garantiniz bitmiş sanırım ama bence yine de garantiden değişim isteyin. kullanıcı hatası olmadığını vurgulayın
2 Ağu 2018 #19 milyoncubaba Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 May 2018 Mesajlar 50 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et aynı kırık benim aracımda da var hangi servisten fiyat aldınız? servis dışında başka nereden yaptırabilirim mesela sanayiden?
aynı kırık benim aracımda da var hangi servisten fiyat aldınız? servis dışında başka nereden yaptırabilirim mesela sanayiden?
2 Ağu 2018 #20 M Mustafa Feyzi Emektar Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Şub 2018 Mesajlar 421 Tepkime puanı 103 Puanları 43 Siteyi ziyaret et Benimkide kırık, 2012 insignia sahibi bi abimizinde kırık, 2016 insignia sahibi abiminde kırık