Astra J koltuk yanındaki plastik kırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Entigin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Cemil abinin söylediği gibi iyiniyet kapsamında değiştirmişlerdir. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Entigin
Dün garanti kapsamında parça değişimi yapıldı. Bakalım yeni parça ne kadar dayanıklı olacak.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Benim şoförkoltuğu plastik de kırık hocam tekrar kirilacagini düşündüğüm için o şekilde kullanmaya devam ediyorum

Benim şoförkoltuğu plastik de kırık hocam tekrar kirilacagini düşündüğüm için o şekilde kullanmaya devam ediyorum

Hocam dikkat etmek lazım koltuğa oturunca kumaş yana doğru esnediği için yırtılabilir veya zedelenebilir.

Hocam dikkat etmek lazım koltuğa oturunca kumaş yana doğru esnediği için yırtılabilir veya zedelenebilir.
Sağol hocam

benım de kırılmış, servis 350 tl istiyor

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

yapıştırdım, daha berbat oldu, kırık kırık geziyorum, oturunca esniyor, serviste sipariş edelim takalım diyor

Son düzenleme:
benım de kırılmış, servis 350 tl istiyor

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

yapıştırdım, daha berbat oldu, kırık kırık geziyorum, oturunca esniyor, serviste sipariş edelim takalım diyor
garantiniz bitmiş sanırım ama bence yine de garantiden değişim isteyin. kullanıcı hatası olmadığını vurgulayın

aynı kırık benim aracımda da var hangi servisten fiyat aldınız?
servis dışında başka nereden yaptırabilirim mesela sanayiden?

Benimkide kırık, 2012 insignia sahibi bi abimizinde kırık, 2016 insignia sahibi abiminde kırık :)

Geri