Ynt: Astra J Lpg Montajı
landirenzo marka lpg de en iyi olgunlar mı?
landirenzo marka lpg de en iyi olgunlar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Estağfurullah hata demeyelim de, usuldendir ya önce sizi tanımak isterdik. İsminizi bilmek isterdik, sıfır mı aldınız ikinci el mi, neden astra, neden 1.4, neden LPG gibi. Sorunuza birazdan ilgili arkadaşlar mutlaka cevap verecektir. Son zamanlarda 1.4 motor araçlara LPG yaptıran ve bunu iyi bilen arkadaşlarımız çoğaldı.tanhak link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba ben yeni bir üyeyim hatam olursa affola 2013 model astra j 1.4 turbo otomatik arabam ankarada yaşıyorum ve lpg taktırmayı düşünüyorum yılda ortalama 15000-20000 km arası yol yapıyorum ankara da hangi firmaya taktırmamı tavsiye edersiniz bilgilendirirseniz sevinirim.
Forumdan okuduklarıma göre Mocanlar BRC Ankara'daki en güvenilir yer.Ben birgün lpg taktıracaksam Söke'den kalkar Ankara'ya Mocanlara giderdim.Dönüşte de Afyon'a anama uğrardım.tanhak link' Alıntı:hakan ben emekli askerim aracımı 2 el aldım 5000 km de daha öncede astra vardı 2006 model araştırmadan tüp taktırmıştım ve çok sıkıntılar yaşadım bu aracımda bunları yaşamak istemiyorum ve hepinizden lütfen yardımlarınızı bekliyorum
hocam hangi opalde montaj yaptırmıştin ve kaca mal olmustu?mucahitduran link' Alıntı:Ankara OPAL'de aracım sıfır KM iken taktırdım garanti kesinlikle bozulmadı. Garantiden vites topuzu, fren diskleri ve kalorifer kutusunu değiştirdim. Ayrıca aracım ayna altı LED, iç kapı kolu LED, vites altı LED, gündüz farı LED ve far ampüllerimi philips diamond vision ile değiştirmiştim. Bunlar da bozmuyor garantiyi Bilginiz olsun. LPG az yakıyor misler gibi. şubat 2014'te aracımı teslim aldım ve şuan 28.260 KM'de falan
Sent from my iPhone using Tapatalk