Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

madmax50 link' Alıntı:
Sonuç böyle olacak inşallah, ledler normal sislere göre çok daha iyi ışık verecektir. 9w power led çok güçlü umarım gece çok fazla göz almaz tek korktuğum konu bu.

zTpwsv8.jpg

Ledlerin gücü

9w LED Driving Light Product Review and Demonstration

Benim araç bu nerde olsa tanırım. ama sislerim yoktu, hayrına sis mi taktınız :)))

Ynt: Ynt: Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Turan bozkurt link' Alıntı:
Siz bi yan sanayi falan bişeylerden bahsetmiştiniz Yavuz bey noldu varmı o konuda gelişme
Nerdeyse orjinal fiyatıyla aynı fiyatlara geliyor. O yüzden hiç gerekmez.

Aslında küçük sis farı (herhangi bir marka) alınıp oraya oturtulamaz mı?

Nereye oturacak bizim kapaklar da sis yeri yok ki sis olan modellerin sis kapakları delik fara göre

Nereye oturacak bizim kapaklar da sis yeri yok ki sis olan modellerin sis kapakları delik fara göre

Sanayide deldirilemez mi? Veya maket bıçağıyl bile (en beteri de olsa) yapılır :D

Bülent abi aldım dediğin adresten 350 ye yarın bakıma girecek araba Pazartesi montajı yaptıracam garanti sıkıntı çıkarmasın diye de montaja 120 lira istedi bi özel servise sordum tampon sökülecek falan dedi normal mi istediği rakam arkadaşlar siZce

Bülent abi aldım dediğin adresten 350 ye yarın bakıma girecek araba Pazartesi montajı yaptıracam garanti sıkıntı çıkarmasın diye de montaja 120 lira istedi bi özel servise sordum tampon sökülecek falan dedi normal mi istediği rakam arkadaşlar siZce

Bence 120 montaj iyi fiyat. 100 TL yapın pazarlıkla... ;)

Geri