Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Moderatör arkadaş konuyu kilitlesin ledler gelene kadar, bu ne arkadaşım hemen geyik moduna geçiyorsunuz  :D

madmax50 link' Alıntı:
Moderatör arkadaş konuyu kilitlesin ledler gelene kadar, bu ne arkadaşım hemen geyik moduna geçiyorsunuz  :D
Bu sefer muco yapti ilginç bir şekilde bn değil abi :-)

madmax50 link' Alıntı:
yavuzozkan link' Alıntı:
Hahahaha dur hemen celallenme. hemen kulaklarını çekerim :)
adRe J link' Alıntı:
Bu sefer muco yapti ilginç bir şekilde bn değil abi :-)

Ne çektini bu mücodan arkadaş... :D

Arkadaşlar makyajlı sis farı komple set halinde arıyorum çıkma Manisa'da yaşadığım için burda bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz madmax(Mustafa bey) bi ara bu konudan bahsetmişti acaba bildiği bi yerde olanlardan yardım bekliyorum sahibinden.com da bi yerde buldum ama sis ayakları yokmuş slkionla tutturursan olur dedi ayar vidasıda yoktu birde güzel olmaz diye almadım

Ben de sis farı arıyorum Turan bey. Sahibinden'de ilanlar var ama gerçek fiyatı yansıtmıyor sanırım.

Ynt:

Uzun zamandır ben de arıyorum ama hala bulamadım ankara ya gelince site site gezicem çıkmacıları

İnşallah buluruz adamlar servis fiyatına yakın para istiyorlar çıkma parçaya 300 400 falan olsa komple set hemen alacam Sağlamsa

Siz bi yan sanayi falan bişeylerden bahsetmiştiniz Yavuz bey noldu varmı o konuda gelişme

Geri