Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bülent abi aldım dediğin adresten 350 ye yarın bakıma girecek araba Pazartesi montajı yaptıracam garanti sıkıntı çıkarmasın diye de montaja 120 lira istedi bi özel servise sordum tampon sökülecek falan dedi normal mi istediği rakam arkadaşlar siZce
Evet kargoyla gönderdiler akşam sipariş verdim dün bugün geldi temiz evet çok küçük 1 2 çizik var ama olsun taktırmadan H11 photon xenon efect te sipariş verdim sislerin üstünde osram H11 sarı takılıydı.tesisat arka sislere bağlatacağım birde bizim araçlarda sis yok ya güçten dolayı arıza ışığı yakmaz demi
Evet kargoyla gönderdiler akşam sipariş verdim dün bugün geldi temiz evet çok küçük 1 2 çizik var ama olsun taktırmadan H11 photon xenon efect te sipariş verdim sislerin üstünde osram H11 sarı takılıydı.tesisat arka sislere bağlatacağım birde bizim araçlarda sis yok ya güçten dolayı arıza ışığı yakmaz demi
Ariza yakcagini sanmiyorum. Araya röle koyuyorlardi eskiden simdi nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama sonucta serviste montaj yapilacagi icin bi sekilde hallederler.
Montaj sonrasi resimleri bekliyoruz
Gule gule kullan.