Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Turan bozkurt link' Alıntı:
Bülent abi aldım dediğin adresten 350 ye yarın bakıma girecek araba Pazartesi montajı yaptıracam garanti sıkıntı çıkarmasın diye de montaja 120 lira istedi bi özel servise sordum tampon sökülecek falan dedi normal mi istediği rakam arkadaşlar siZce
Mucahitin dedigi gibi 100 tl ye bitirin işi.
Parcayi nasil aldiniz kargoylami gonderdiler temizmi parcalar.
Evet tampon sokuluyor.

Evet kargoyla gönderdiler akşam sipariş verdim dün bugün geldi temiz evet çok küçük 1 2 çizik var ama olsun taktırmadan H11 photon xenon efect te sipariş verdim sislerin üstünde osram H11 sarı takılıydı.tesisat arka sislere bağlatacağım birde bizim araçlarda sis yok ya güçten dolayı arıza ışığı yakmaz demi

Turan bozkurt link' Alıntı:
Evet kargoyla gönderdiler akşam sipariş verdim dün bugün geldi temiz evet çok küçük 1 2 çizik var ama olsun taktırmadan H11 photon xenon efect te sipariş verdim sislerin üstünde osram H11 sarı takılıydı.tesisat arka sislere bağlatacağım birde bizim araçlarda sis yok ya güçten dolayı arıza ışığı yakmaz demi
Ariza yakcagini sanmiyorum. Araya röle koyuyorlardi eskiden simdi nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama sonucta serviste montaj yapilacagi icin bi sekilde hallederler.
Montaj sonrasi resimleri bekliyoruz
Gule gule kullan.

thnxx Ekleyeceğim bittikten sonra shark antende yolda bi geleydi iyiydi?

Turan Bey aynen fotoğraf bekliyoruz. O sisi bekleyen milyonlarca üyemiz var (abartmada üstüme yoktur) :D

mucahitduran link' Alıntı:
Turan Bey aynen fotoğraf bekliyoruz. O sisi bekleyen milyonlarca üyemiz var (abartmada üstüme yoktur) :D
Milyonlarcami.... 011zaa 011zaa

sizleri beklettiği için sislerim adına özür dilerim milyonlarrrrr 011zaa

Geri