Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynısı fakat kesmek gerekiyor kapakları bunun için
Yani anlayacağın benim dediğim çakma 130 TL olanı daha mantikli geldi. Biraz masraflı ama kesme işlemi olmayacak.. tabi kesip yapan olursa ben de bir cesaret alabilirim
Aynısı fakat kesmek gerekiyor kapakları bunun için
Yani anlayacağın benim dediğim çakma 130 TL olanı daha mantikli geldi. Biraz masraflı ama kesme işlemi olmayacak.. tabi kesip yapan olursa ben de bir cesaret alabilirim
Sis kapakları: çifti 280 TL
Sis mercekleri: çifti 500 TL
Sis kapak nikelajları: çifti 240 TL
Artık siz hesaplayın ne kadar masraflı olduğunu. Çıkma satan bir yer bulursanız lütfen haber verin.
Artık siz hesaplayın ne kadar masraflı olduğunu. Çıkma satan bir yer bulursanız lütfen haber verin.
Yavuz kapak nikelajını anlamadım, bizim s dizayndan aldığımız zımbırtılar mı? Abi mercek işi benim kafama yatmadı. Bugün İstanbul'dan fiyat aldım minimum çiftine 300 lira vereceğim, 100 lira da xenon için 400 lira. İşlev ve görüntüyü düşündüğümde 400 lira bana çok geliyor. Ben power ledli bir ürünü o bölüme yerleştirmeyi düşünüyorum, Çİnden maliyeti 50 lira gibi olacak. Güçlü ve beyaz bir ışık estetik olacaktır.