Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Ynt:

Mustafa eğer bu işi yapabilecek bir kişi varsa o da sensin. :) tabi ben de o zaman yaptırabilirim. Eğer yanımda ol dersen temmuzda oradayım.  :)

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa eğer bu işi yapabilecek bir kişi varsa o da sensin. :) tabi ben de o zaman yaptırabilirim. Eğer yanımda ol dersen temmuzda oradayım.  :)

Abi led olayı çok zor değil o çapta bir ledin montajını her türlü yaparız. şu sisin çapına bir bakayım diyorum bugün yine unuttum.

Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Hanımdan fırça yedik ama gittim baktım  :D 5 cm çapı var, bu çapta oval led olmaz sanırım. Orijinalin kapağı daha geniş sanırım.

[img=800x514]http://i.imgur.com/Us0OVkL.jpg[/img]

Hmm orijinal kapak yapısı farklıymış şimdi düşünmek lazım kırparak bu iş yapılabilir mi?  032questn

pifVj6x.jpg

Benim demek istediğim de buydu :D Kapak yapısı baya farklı. Arkadaşların çoğu farklı LED ler taktı. öyle bir LED takımı alıp içerisine uygulama yapsak nasıl olur? Orhan ın aracındaki gibi mesela.

Peki su sekilde yaptigimizi dusunsek mercekli sis kismina led koysak yani atiyorum 20 adet ledi mercege lehimlesek paralel olarak nasil olur ?

Bilgisayarda net yok mobildeyim
Demek istedigim görünüşü sis var gibi olcak ama sis in icinde bildigimiz led diyotlar yer alacak
Hem butceden hem zamandan kazaniriz mercek oldugu icinde gayet iyi olur aydinlatma

adRe J link' Alıntı:
Peki su sekilde yaptigimizi dusunsek mercekli sis kismina led koysak yani atiyorum 20 adet ledi mercege lehimlesek paralel olarak nasil olur ?

Bilgisayarda net yok mobildeyim
Demek istedigim görünüşü sis var gibi olcak ama sis in icinde bildigimiz led diyotlar yer alacak
Hem butceden hem zamandan kazaniriz mercek oldugu icinde gayet iyi olur aydinlatma

Orhan merceği almak için kapak lazım, kapakları 100 lraya alsak 300'de mercek. 400 lira verince 100 liraya xenon almak farz olur. Power ledler mercek içinde olmaz. Üzerlerinde zaten mercek var, merceğin içinde ışık homoşen dağılmalı.

yavuzozkan link' Alıntı:
Abi çok küçük 2.3 cm çapında.

Abi bu iş kapak değişmeden olmaz, o kapağın arkasını kestiğimizde mercek arkada oval şekilde durmaz. Orijinal kapakta merceğin önü açık, ön profilden tamamen görünüyor. Verdiğim linkteki power ledi alacağım. Şimdi kapak lazım.

Geri