Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Ynt:

Tamam şimdi anladım mustafa. Hadi bakalım hayırlısı siparisi veriyorsun o zaman. Gelişmeleri takip ediyorum.

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Tamam şimdi anladım mustafa. Hadi bakalım hayırlısı siparisi veriyorsun o zaman. Gelişmeleri takip ediyorum.

Yarın sağlam kafayla bir daha düşünüp fiyat araştırması yapacağım ben aşağıdaki ürünü tek sanmıştım ama çiftmiş 24 dolar 48 TL

http://www.aliexpress.com/item/2X-Car-18W-Eagle-Eye-LED-Daytime-Running-Light-Head-Round-Lamp-DRL-Daylight/1831527101.html

Siz de yorum yapsanız iyi olur aslında, acele karar vermek istemiyorum. Çok merak ettiğim mesele orijinal sislerin çapı kaç cm? 6 cm çapındaki bu ledlerin görünecek kısmı 5cm olacak. Gündüz kapalıyken çok küçük mü görünür karar veremedim.

Ynt:

madmax50 link' Alıntı:
Yarın sağlam kafayla bir daha düşünüp fiyat araştırması yapacağım ben aşağıdaki ürünü tek sanmıştım ama çiftmiş 24 dolar 48 TL

http://www.aliexpress.com/item/2X-Car-18W-Eagle-Eye-LED-Daytime-Running-Light-Head-Round-Lamp-DRL-Daylight/1831527101.html

Siz de yorum yapsanız iyi olur aslında, acele karar vermek istemiyorum. Çok merak ettiğim mesele orijinal sislerin çapı kaç cm? 6 cm çapındaki bu ledlerin görünecek kısmı 5cm olacak. Gündüz kapalıyken çok küçük mü görünür karar veremedim.

Acele karar verme kardesim gerekirse sablon cikar bak ben

Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

madmax50 link' Alıntı:
Bi git arkadaşım  çekiççç
madmax50 link' Alıntı:
Konuyu takip etmiyorsun sanırım Mücahit beyefendi 100 lirada kapak için lazım  :D

Kardeşim özenle takip ediyorum. Eğee yaparsan seve seve ikinci olurum :)

Beraber güzel şeyler yapacağız inşAllah. (şu elim bi düzeleydi iyiydi) :)

mucahitduran link' Alıntı:
Kardeşim özenle takip ediyorum. Eğee yaparsan seve seve ikinci olurum :)

Beraber güzel şeyler yapacağız inşAllah. (Şu elim bi düzeleydi iyiydi) :)

Bu arada senden sonra hastaneye gittik. Volkan sağolsun götürdü, getirdi. Eyy Hoste, okuyorsan cevap ver :)

mucahitduran link' Alıntı:
Bu arada senden sonra hastaneye gittik. Volkan sağolsun götürdü, getirdi. Eyy Hoste, okuyorsan cevap ver :)
Nasıl oldu elin, ևarşamba cila atacak o el çabuk iyileşsin  :)

madmax50 link' Alıntı:
Nasıl oldu elin, ևarşamba cila atacak o el çabuk iyileşsin  :)

Sağ el iyi de, sol el değil cila krom cam çıtasının arkasına 3M bant bile yapıştıramaz :D (mesaj sana) :D

Geri