Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

Ynt: Astra J Makyajlı Kasa Sis Farı

mucahitduran link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Bakalım ne sonuç çıkacak :)
Sonuç böyle olacak inşallah, ledler normal sislere göre çok daha iyi ışık verecektir. 9w power led çok güçlü umarım gece çok fazla göz almaz tek korktuğum konu bu.

zTpwsv8.jpg

Ledlerin gücü

9w LED Driving Light Product Review and Demonstration

Ynt:

Şahane olacak :)

Bunlar bizim aracın sis farı bölgesine sığacak mı peki?

sallierim link' Alıntı:
Bunlar bizim aracın sis farı bölgesine sığacak mı peki?
Sığacak kardeşim mercek çapı 5cm, bizim bölme en dar yerinde 5cm. 1cm genişletme payımız olacak. Dremel ile kapağı keseceğiz.

madmax50 link' Alıntı:
Sonuç böyle olacak inşallah, ledler normal sislere göre çok daha iyi ışık verecektir. 9w power led çok güçlü umarım gece çok fazla göz almaz tek korktuğum konu bu.

zTpwsv8.jpg

Ledlerin gücü

9w LED Driving Light Product Review and Demonstration
Valla güzel mustafa abi sanırım göz alacak kesin ama bunuda açı ile halledersin direk yola bakarsa kesin göz alır ama sis kapaklarına olduğu gibi direk yapıştırırsan çok göz alacağını sanmıyorum

adRe J link' Alıntı:
Valla güzel mustafa abi sanırım göz alacak kesin ama bunuda açı ile halledersin direk yola bakarsa kesin göz alır ama sis kapaklarına olduğu gibi direk yapıştırırsan çok göz alacağını sanmıyorum

Biri Anyaya Biri Konyaya baksın enteresan durur hemde dikkat çeker şaşı gibi

spanglescrosseyedkitty51.jpg

adRe J link' Alıntı:

Orhan aslında göz almaması lazım, mercek ışığı dağıtmıyor doğrusal bir yönde iletiyor. Aracın en altında yere doğru ışık verecektir diye düşünüyorum. Bakalım gelince nasıl olacak  :)

Mustafa sis farlarını kendimiz değiştirebiliyormuyuz? Mesela beyaz yapmak istesem? Malum mercekli sarı bizimkiler..

Birde mustafa bu bahsettiğin ürün tekli satılıyor galiba 1pcs demiş fiyatına doğrumu?

Geri