Ynt:
Masallah mustafa aracı satma evresinde oldugumdan girisemiyecegim hayırlı uğurlu olsun
Masallah mustafa aracı satma evresinde oldugumdan girisemiyecegim hayırlı uğurlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyat çok uygunmuş, görüntüde orjinali gibi. İlk fırsatta bende yaptıracağım inşAllah. Zahmet olmazsa ustanın tel nosunu ve adresini yollayabilirseniz çok sevinirim. Gitmişken birde ayak altı led yaptırmayıda düşünüyorum.madmax50 link' Alıntı:Kardeşim teşekkürler her şey dahil fiyat.
Teşekkürler Yavuz hakkında hayırlısı umarım güzel bir araç bulursun (Leon tavsiye ederim, fiyatı ve donanımıyla güzel araçyavuzozkan link' Alıntı:Masallah mustafa aracı satma evresinde oldugumdan girisemiyecegim hayırlı uğurlu olsun
)Scrapercar link' Alıntı:Hayirli olsun guzel olmus. Neden bilmiyorum ama şu çakar olayı bana çok havalı geliyor
Video detaylarında ustanın telefonu mevcut görüşebilirsiniz, forumdan aradığınızı belirtin.huseyin0667 link' Alıntı:Fiyat çok uygunmuş, görüntüde orjinali gibi. İlk fırsatta bende yaptıracağım inşAllah. Zahmet olmazsa ustanın tel nosunu ve adresini yollayabilirseniz çok sevinirim. Gitmişken birde ayak altı led yaptırmayıda düşünüyorum.
Teşekkürler abiBÖLENT link' Alıntı:Süper gorunuyo mustafa gene bi ilke imza atmissin. 14alkiss
Saolundenizcetin link' Alıntı:Basarılı tebrik ederim.. general_Applauseg