Ynt: Astra j Motor Kilitlenmesi yada Cruse Controlün Devreden Çıkması
oldu o zaman 6 aya bir format cekelim rahatlar o zaman arac. bu kadar donanima bilgisayarin cokmesi anormal degilmis. daha neler ........ fazladan ram, harddisk falan koysalarmis bari....
Akin bey gecmis olsun, ben de konunun gizliden takipcisiydim, inanin debriyaja daha az basar oldum :
akın link' Alıntı:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bilgisayarın çökmesinin sebebi olağandır dediler, yaptıkları açıklama biraz klişe ama doğru sanırım "araç elektriksel donanım olarak aşırı yüklü, yıkama suyuna bile sensör koymuşlar, el freni bile elektronik, bu kadar donanıma bilgisayarın çökmesi anormal değil" dediler.
Ama tekrar söylüyorum, aracın gidişini hayretle izledim, bastığım an gaza tepki veriyor, ben boşu boşuna 1 aydır bu şekilde kullanıyormuşum. Fakat şunu da belirteyim, aracı gözlemlememi söylediler, yani şeytan azapta gerek
oldu o zaman 6 aya bir format cekelim rahatlar o zaman arac. bu kadar donanima bilgisayarin cokmesi anormal degilmis. daha neler ........ fazladan ram, harddisk falan koysalarmis bari....
Akin bey gecmis olsun, ben de konunun gizliden takipcisiydim, inanin debriyaja daha az basar oldum :