Astra j Navix multimedya video incelemem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Yok ben ekrandaki durumu demiyorum sanırım aracın yol bilgisayarı ingilizce oluyor demişti birileri benim aklımda öyle kalmış.

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Yok ben ekrandaki durumu demiyorum sanırım aracın yol bilgisayarı ingilizce oluyor demişti birileri benim aklımda öyle kalmış.
Evet yol bilgisayarı ingilizce Yavuz, güncelleme yok henüz.

Ynt:

Mustafa 500 e sattım ben de navix e bakabilirim veya android 4.2 gelecek onu düşünebilirim

Ynt: Astra j Navix multimedya video incelemem

Cevaplar için sagolasın mustafa, peki sen cihazla gelen kamerayı mı taktırdın yoksa özel birşey mi?

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa 500 e sattım ben de navix e bakabilirim veya android 4.2 gelecek onu düşünebilirim
Çok güzel satmışsın Yavuz, android takdırmadan mutlaka incele pişman olabilirsin.

Nzmgkcng link' Alıntı:
Cevaplar için sagolasın mustafa, peki sen cihazla gelen kamerayı mı taktırdın yoksa özel birşey mi?
Benim eski navimasterdan kalan kameraydı, plaka ışığına takılan türden.

Arac menusu turkce arkadaslar ancak bende soyle bi sorun olustu klima ayarlarinda icindeki zses hoparlorunden vizirti geliyor. Bu sorunu siz yasadiniz mi. Kafama takildi

Kardes sen ne zmn taktırdın? Klima ayarları kapanınca geçiyormu? Mustafa sendede boyle bir problem varmı?

Nzmgkcng link' Alıntı:
Kardes sen ne zmn taktırdın? Klima ayarları kapanınca geçiyormu? Mustafa sendede boyle bir problem varmı?
Ben ingilizce dışında bir sorun yok.

Geri