Ynt: Astra j Navix multimedya video incelemem
Cumartesi taktırdım, ancak klima sıcaklık ve fan ayarını açıp kapatırken cızırtı geliyor. Amfi ile alakalımı bilemiyorum. Ancak hoparlörlerden değil içteki küçük hoparlörden geliyor gibi geldi. İlk incelemem;
Cihazın artıları- arayüz iyi (Necvox 9833' e göre)
- Cihaz hızlı
- Rehber hafızaya iniyor
- Uyarı sesleri kısılabiliyor
- Yol bilgisayarı sorun yok dil Türkçe
-GPS hızlı bağlanıyor.
- Dokunmatik iyi
Eksileri
- Malum cızırtı ( Bağlantılar kontrol edilecek, tekrar paylaşacağım)
- Açılış ekranı geç geliyor ve sonra usb okumaya çalışıyor daha da uzuyor.
- SD kart menüsü var ama kart girişi tek o da gps kartı için
- Necvoxtaki vob uzantılı videolarımı okumadı ki bu bende hayal kırıklığı yarattı. (Değiştirme nedenlerimden bir tanesi de video ile ilgili idi)
- Araç çalışırken cihazı kapatırsanız ekranda kapanıyor (Necvokta saat vb. açık kalıyordu.)
- Cihaz 2 kez kilitlendi.!!! 9833' e geri dönebilirim bu nedenle.
-
Arkadaşlar cihazın stabilitesini ve sorunları aşabilirsem tekrar paylaşırım. Şehir dışında çalıştığım için 1 hafta kadar cihaz ile ilgilenemiyeceğim.
Bu arada ses sistemi yaptıracak arkadaşlar için önerim amfiyi bagajın sağ iç kısmına koyabilirler. Hiç görünmüyor çirkin bir görüntü oluşturmuyor. Kullanılan amfi macustic mpx5, jbl gto6508 ön arka (Twiterlar arka akapı içine monte edildi.), subwoofer jbl box 10ds2, birde yalıtım yapıldı. ses netliği tatmin edici.
Cumartesi taktırdım, ancak klima sıcaklık ve fan ayarını açıp kapatırken cızırtı geliyor. Amfi ile alakalımı bilemiyorum. Ancak hoparlörlerden değil içteki küçük hoparlörden geliyor gibi geldi. İlk incelemem;
Cihazın artıları- arayüz iyi (Necvox 9833' e göre)
- Cihaz hızlı
- Rehber hafızaya iniyor
- Uyarı sesleri kısılabiliyor
- Yol bilgisayarı sorun yok dil Türkçe
-GPS hızlı bağlanıyor.
- Dokunmatik iyi
Eksileri
- Malum cızırtı ( Bağlantılar kontrol edilecek, tekrar paylaşacağım)
- Açılış ekranı geç geliyor ve sonra usb okumaya çalışıyor daha da uzuyor.
- SD kart menüsü var ama kart girişi tek o da gps kartı için
- Necvoxtaki vob uzantılı videolarımı okumadı ki bu bende hayal kırıklığı yarattı. (Değiştirme nedenlerimden bir tanesi de video ile ilgili idi)
- Araç çalışırken cihazı kapatırsanız ekranda kapanıyor (Necvokta saat vb. açık kalıyordu.)
- Cihaz 2 kez kilitlendi.!!! 9833' e geri dönebilirim bu nedenle.
-
Arkadaşlar cihazın stabilitesini ve sorunları aşabilirsem tekrar paylaşırım. Şehir dışında çalıştığım için 1 hafta kadar cihaz ile ilgilenemiyeceğim.
Bu arada ses sistemi yaptıracak arkadaşlar için önerim amfiyi bagajın sağ iç kısmına koyabilirler. Hiç görünmüyor çirkin bir görüntü oluşturmuyor. Kullanılan amfi macustic mpx5, jbl gto6508 ön arka (Twiterlar arka akapı içine monte edildi.), subwoofer jbl box 10ds2, birde yalıtım yapıldı. ses netliği tatmin edici.