- Konuyu Başlatan
Ynt: Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi
valla bu işin sonucunu çok merak ediyorum. sonuçtan haberdar ederseniz seviniriz
valla bu işin sonucunu çok merak ediyorum. sonuçtan haberdar ederseniz seviniriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BRK !! link' Alıntı:necvox takmışlar.. dvd sürücüde değişmiş ama sorunluymuş tekrar yenisiyle değiştirdiler ee tabi teyp konsolu söküldü yine :/ bu sefer çalışıyor üzerinden çıkan cd sürücüsünüde buldular aldım geriye tv ve video orada çalıştı ne hikmetse :/ doğal olarak çok verimli deil.. videoyuda hepsini açmıyor seçici davranıyor video formatları önemli.. ayrıca söledim onlarada bnm menüde farklılılar var diye bu son sürüm farkedebilir fln vs. dediler bişiler klasik bilmedikleri konulardaki cvpları işte..
hllb link' Alıntı:ben bir şey öğrenmek istiyorum. necvox'ta aracın kendi ekranında yapılan ve ekranda görülen herşey yine kullanılıyor mu? radyo ayarları menüsü, config tuşuyla yapılan tüm ayarlar, favori tuşuyla yapılan ayarlar, ekranda saat ve ısı görüntüsü, vs. bunlar yine aynı şekilde kullanılıyor mu?