Astra J Opsiyon Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sting

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar yeni alacağım aracıma FP = Flexride Paketi ekletmek istiyorum. Bir de CD 600 Nav. kullanan varsa nasıl güzel mi yoksa aldıktan sonra sonra başka bir marka mı taktırayım Nec.gibi diğer markalar.Cevaplarınız için teşekkürler. Ay sonuna kadar karar vermem gerek. Siparişi ona göre şekillendireceğim. Araç beyaz renkte, karar verirsem Sunroof da taktıracağım. Kırmızıya karar verirsek sunroof kalacak.

Ynt: Astra J Opsiyon Yardımı

Flexride gerçekten güzel bir sistem. Tantımı ve benzer tartışmalar bu başlıkta konuşulmuştu
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=367.0
C600 haritası henüz tam yeterli değil ama orjinallik ve işlevlik açısından gerçekten güzel bu konuda tartışılmıştı
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2468.0
C600 dışında astra için cyclone ve necvox var bunları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=17.0
Aracınız beyaz ise kesinlikle sunroof öneririm ben de.
Cosmo alıcaksınız sanırım ?

AFL İևİN COSMO ALACAğIM B֜Y֜K BİR İHTİMALLE SPORTTAN FARK OLARAK BENİ COSMOYA CEKEN EN ֖ENMLİ FARKI BU DİGERLERİ O KADAR DEğİL ACIKCASI BU İKİ OPSİYONUDA ALMAYI D֜şÖœN֜YORUM EGER EşİM KIRMIZIDA DİRETİP ONA KARAR VERMEZSEK ASLINDA KIRMIZIDA ASTRA J YE ևOK YAKIşAN BİR RENK KIRMIZI  OLURSADA ֜Z֜LMEM DOğRUSU O ZAMAN SADCE FLEXSİ şASİYİ ALIRIM

BU ARADA

2012 1.4 T SPORT OTOMATİK İևİN  51000 FİYAT ALDIM AMA COSMO YUDA P.TESİ SORACAğIM BAKALIM NEREYE KADAR İNDİREBİLECEğİZ
Admin: Lütfen tamamen büyük karakter kullanmayınız..

Şimdiden hayırlı olsun.
tavsiyem Cosmo alıp, navi ekletmektir.

Valla imzamdanda gorulecegı uzere, Beyaz renk aracıma Sunroof ve CD600 ekleterek Turkiyeye getirilen tek  en full donanım ve opsiyonlu Opel J 1.3 dizel aracımı aldım. Yanında ekstra olarak orijinal kaucuk paspas, tiriyaki seti ve kartel koruma aldım.Bir eksiğim cam filmi ve boya korumam.
CD600 haritası cok kotu degıl ancak 3D gorunumlu olsun ısterdım.Ama orijinalliği bir başka tabı.Goruntu kalıtesı oldukca yuksek.
Bence beyaz rengi tercih ederseniz sunroof mutlaka alın.

esas kırmızıda olması lazım sunroof 'un...naviyi sonrada taktırsan olur !! bana görede çokta önemli değil zaten !!

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Valla imzamdanda gorulecegı uzere, Beyaz renk aracıma Sunroof ve CD600 ekleterek Turkiyeye getirilen tek  en full donanım ve opsiyonlu Opel J 1.3 dizel aracımı aldım. Yanında ekstra olarak orijinal kaucuk paspas, tiriyaki seti ve kartel koruma aldım.Bir eksiğim cam filmi ve boya korumam.
CD600 haritası cok kotu degıl ancak 3D gorunumlu olsun ısterdım.Ama orijinalliği bir başka tabı.Goruntu kalıtesı oldukca yuksek.
Bence beyaz rengi tercih ederseniz sunroof mutlaka alın.

Merhaba, sizde arabanızı özel sipariş ile aldınız sanırım sormak istediğim aracınız ne kadar zaman da geldi?

2.5 ay zaman verirlerse nasıl geçeçek o kadar gün :(((

Sting link' Alıntı:
2.5 ay zaman verirlerse nasıl geçeçek o kadar gün :(((

En kötüsü bu zaten ben eylül 9'da sipariş vermiştim kasım 15 gelecek söylendi halen daha bekliyorum kısacası :( ama şunu düşünüyorum tamemen kendime göre kişileştirdiğim bir arabaya binicem :)

sunroof kırmızıya da çok yakışıyor :)

Geri