Astra J Opsiyon Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Opsiyon Yardımı

HaKaN link' Alıntı:
sunroof kırmızıya da çok yakışıyor :)

bende iki renk arasında kaldım zaten beyaz ve kırmızı iki arada bir derede kaldım en sonunda arabayı yarısı kırmızı yarısı beyaz alacağım :)))))

birsey daha soracağım sport modele AFL opsiyonumu alsam daha mantıklı olur yoksa cosmo modeline mi yöneleyim ???

Sting link' Alıntı:
birsey daha soracağım sport modele AFL opsiyonumu alsam daha mantıklı olur yoksa cosmo modeline mi yöneleyim ???
alabilirsiniz ve arada yaklaşık 2500-3000 tl karınız olur

afl bence çok para direk cosmo daha mantıklı olacaktır. hem parasal hem extraları ile.

bu arada kırmızı beyaz arasında tabiki beyaz .

ama genel olarak siyah ve metro mavi.

Kişisel fikrim imkanlarınızı zorlayıp cosmo+flex ride+sunroof üçlüsünü almanızTabi navi600 da ekletebilirsiniz :).Bende flexride ve sunroof bulunmuyor ve sonradan takılamadığı için her fırsatta keşke dedirtmekte.Tabi karar yinede size ait :)

Arabadan ne istediğinize göre rengini seçmeniz daha iyi aslında. Asalet istiyorsanız beyaz, sportif ve agresif bir görünüm istiyorsanız kırmızı bu arabaya karakter katan renkler diye naçizane fikrimi belirteyim. Ha sen teknik gri aldın o neyin rengi derseniz asaletli agresifliğin karanlığın cazibesiyle harmanlanması falan diyebilirim. (:

son bir haftadır kafam çok karıştı arkadaşlar
MARKA=opel
model ASTRA 1.4 T active select araçta olmasını istediğim opsiyon yada donanım AFL haricinde flexride ile sunroof sport paket alsam stil paket ile blueto ile sunroof tamam olacak buna AFL ile flexride alsam  aracın fiyatı 58 bine çıkıyor bumu mantıklı yoksa 60500 e cosmo model flexride şasi+sunroof paketmi mantıklı olur arkadaşlar

FİYATLARI D֜N ALDIM ama sadece baz modeller için 1.4 T sport  otomatik 51000 cosmo 55500

Bence 1.4 cosmo al derim sonradan cosmo artilarini ararsin gibi. Tabi butce meselesi ben beyaz cosmo otomatik + sunroof aldim  beyaza sunroof super yakisiyor karar sizin.

bulent_tnt link' Alıntı:
Bence 1.4 cosmo al derim sonradan cosmo artilarini ararsin gibi. Tabi butce meselesi ben beyaz cosmo otomatik + sunroof aldim  beyaza sunroof super yakisiyor karar sizin.

acaba sakıncası yoksa fiyat olarak ne kadara aldınız 032questn 032questn ve nereden

Geri