Astra J Opsiyon Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Opsiyon Yardımı

Son tercih kişiye bağlı olmakla beraber kendi şahsi görüşüm fiyat/performans olarak en optimum seçenek 1.4T sport.Ben üstüne bir de ihtiyacım olduğu ve diğer seçeneklerin grafikleri hoşuma gitmediği için CD500 aldım.

Donanımlar arasındaki farklar ve istenen ekstra fiyatları karşılaştırdığımda gördüğüm şey şu oldu:Enjoydan sporta gitmek için aldıklarım için verdiğim fiyat farkı normal iken, sporttan cosmoya giderken ödenmesi gereken fiyat bana aşırı geldi.AFL nin 2700 lira olması zaten olayı bitiriyor ki, bu sistemi yalnızca gece ve ışıklandırmanın yetersiz olduğu yerde farkını hissediyorsunuz.Diğer yandan aracımda AFL olmasını isterdim, yabana atmıyorum.

Bir araçta olabilecek en etkileyici sistem bence Flexride.Süspansiyon karakterinin değişmesi demek, aracın değişmesi demek, aynı zamanda konforun değişmesi demek.Aynı yolda başka araçlar sarsıntı yüzünden sallana sallana yavaş yavaş gidiyorken, sizin sarsıntısız bir şekilde basıp gitmeniz demek.

Sonuç olarak bütçeniz yetiyorsa en full, ama kısıtlı ise AFL yerine Flexride aracınıza her bindiğiniz anda sizi mutlu edecektir, yalnızca gece ve az ışıklandırılmış yerlerde değil.

Benim fikrim,
AFL'den vazgeçmek istemiyorsan Cosmo almanı tercih ederim.
özellikle otomatik olucaksa Flexride alman daha mantıklı olur çünkü sportif kullanımda vites zamanlamaları değişiyor araç sürüşe göre vites atıyor, araç çok güzel ivmeleniyor.

özetle : comso + flexride +  cd600 (olabiliyorsa)         benim düşüncem.

NewPa1n link' Alıntı:
Benim fikrim,
AFL'den vazgeçmek istemiyorsan Cosmo almanı tercih ederim.
özellikle otomatik olucaksa Flexride alman daha mantıklı olur çünkü sportif kullanımda vites zamanlamaları değişiyor araç sürüşe göre vites atıyor, araç çok güzel ivmeleniyor.

özetle : comso + flexride +  cd600 (olabiliyorsa)         benim düşüncem.

bende belirttim zaten flexride yi alacağım çünkü istanbuldan adanaya giderken özelliklede ANKARA DAN POZANTI OTOBANINA kadar olan yollar berbat daha önceki arabam astra g ile o yolda gitmek işgence gibi oluyordu zıplaya zıplaya gidenler o yolun asfalt mı yoksa stabilize mi olduğunu bilirler bakalım biraz daha çıkıp 60000 verebilrmiyim bakacagız herkese yorumları için tşkler verilecek her yoruma ihtiyacım olucak  14alkiss

Öncelikle merhabalar,bu ilk mesajım ama uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Sting adlı arkadaşla aynı kararsızlığı ben de yaşamaktayım,gerçi sizleri takip ederek kafamda az da olsa bir fikir oluşmaya başladı.benim konuyla ilgili ek olarak soracaklarım ise;

17 inch jant paketi almak istediğimizde, dilediğimiz jantı seçemiyor muyuz? Ne çıkarsa bahtıma mı? Ayrıca bu pakette alçaltılmış spor şaşi diyor,bunun avantaj ve dezavantajları ne olabilir,17 inch paketindeki lastik 1,4 turbo için uygun mudur? yakıt çok farkeder mi?

xx33 link' Alıntı:
Öncelikle merhabalar,bu ilk mesajım ama uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Sting adlı arkadaşla aynı kararsızlığı ben de yaşamaktayım,gerçi sizleri takip ederek kafamda az da olsa bir fikir oluşmaya başladı.benim konuyla ilgili ek olarak soracaklarım ise;

17 inch jant paketi almak istediğimizde, dilediğimiz jantı seçemiyor muyuz? Ne çıkarsa bahtıma mı? Ayrıca bu pakette alçaltılmış spor şaşi diyor,bunun avantaj ve dezavantajları ne olabilir,17 inch paketindeki lastik 1,4 turbo için uygun mudur? yakıt çok farkeder mi?
17 inch zaten bütün astralarda standart geliyor sizin dediğiniz 18 sanırım galiba artık ne çıkarsa bahtınıza bir durumu var avantajı daha iyi yol tutuş dezavantaj ise yakıtta çok azda olsa bir artış ve 18 inch olunca daha düşük konfora neden olur ama büyük bir fark olmaz 1.4t için uygundur

astraowner link' Alıntı:
[quote author=xx33 link=topic=2489.msg51454#msg51454 date=1318841022]

17 inch zaten bütün astralarda standart geliyor sizin dediğiniz 18 sanırım galiba artık ne çıkarsa bahtınıza bir durumu var avantajı daha iyi yol tutuş dezavantaj ise yakıtta çok azda olsa bir artış ve 18 inch olunca daha düşük konfora neden olur ama büyük bir fark olmaz 1.4t için uygundur
[/quote]

teşekkürler,evet yanlış olmuş,18 inch ten bahsediyordum.tercih şansının olmaması gerçekten çok kötü

şimdi ben ne yapacagım yaa bugün tlf na mesaj geldi  OYAK ֜YELERİNE renaulttan kampanya varmış ve fiyatlara baktım opel astra 1.4 t sport fiyatına FULL+FULL Renault megane hb priviliğe 1.5 EDC 110 bg +elektirikli açılır tavan+entegre navigasyon+zenon paketi 53000 tl veriyorlar NE YAPACAğIMI şAşIRDIM KALDIM YAAAAAAAAAAAAAAA

opel al :) reno ile opel aynı kefeye konmaz !! isterse her yerine reşat altını taksınlar :)

ikisinin de test sürüşlerine çıkın hangisine içiniz sinerse onu alın bence
megane benim de hoşuma giden bir araç ama astra daha güvenli ve iç tasarım olarak daha güzel geliyor bana

megane her yeri plastik gibi !! özellikle kaporta aksamı !! iiçi ise reno toros gibi :) insan hiç mi birşeyler koymaz ...bomboş bir kokpit...

Geri