Ynt: Astra J Resmi Fiyat Listesi (opelin Resmi Sitesinden)
1.6 115 lerden daha az yakıyor 1.4t ler tabi küçük bir fark var
1.6 115 lerden daha az yakıyor 1.4t ler tabi küçük bir fark var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tenten77 link' Alıntı:41500e edition almış biri olarak bu fiyata hemen alın derim. Tabii kullanmıyorsanız donanımları. Mesela eskiden ben digital klimasıza binmem dedim son 2 aracım da digitaldi bu edition manuel ama işte yaşın ilerlemesiyle çokta önemli değilmiş demeyi öğrendim. Bu fiyatın kırılmasının sebebini merak ediyorum sanırım martta tekrar çıkacak çünkü satışlar ocakta bıçak gibi kesmiş tüm firmalarda bu tip kampanyalar şubat sonuna kadar var.
donanımlar işin içinde güvenlik olmadığı sürece zevk meselesi civic im de auto klima var astrada yok, civicte ilk zamanlarda kullanıyordum şuan onda da kullanmıyorum işe yarar birşey boşa giden bir para değil ama dediğim gibi donanım işi zevk meselesitenten77 link' Alıntı:41500e edition almış biri olarak bu fiyata hemen alın derim. Tabii kullanmıyorsanız donanımları. Mesela eskiden ben digital klimasıza binmem dedim son 2 aracım da digitaldi bu edition manuel ama işte yaşın ilerlemesiyle çokta önemli değilmiş demeyi öğrendim. Bu fiyatın kırılmasının sebebini merak ediyorum sanırım martta tekrar çıkacak çünkü satışlar ocakta bıçak gibi kesmiş tüm firmalarda bu tip kampanyalar şubat sonuna kadar var.
bende beğenmedim yenisi ama benim 2006 civic i kullanmaktan çok zevk alıyorum artık atmosferik olmasından mı kaynaklanıyor yoksa gaz pedalının müthiş hassasiyetinden mi bilmiyorum sürüş zevki çok iyi bence ama değiştiricem planlarım var yeni civic berbat bir kez daha söyliyim ama fiyat/performans aracı olmuş diyebiliriz 48 e full almam mümkünbulent_tnt link' Alıntı:bugun arkadasa honda cıvıc baktık cıftkurtlarda tek kelımeyle araba berbatttt bızım astraların yanına bıle yaklasamaz.kapıları bıle kagıt gıbı ıcıne bındımmı hıc guven bıle vermıyor torpıdo kucagınızda.nı tekım arkadasta vazgectı honda dan
astraowner link' Alıntı:bende beğenmedim yenisi ama benim 2006 civic i kullanmaktan çok zevk alıyorum artık atmosferik olmasından mı kaynaklanıyor yoksa gaz pedalının müthiş hassasiyetinden mi bilmiyorum sürüş zevki çok iyi bence ama değiştiricem planlarım var yeni civic berbat bir kez daha söyliyim ama fiyat/performans aracı olmuş diyebiliriz 48 e full almam mümkün
djurga link' Alıntı:Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilemiyorum, forumda denk gelmedim şahsen, mart ayı fiyat listesine baktığımda 115 HP'lik Astra'lar satıştan kaldırıldı mı yoksa üretilmiyor mu durum nedir? Fiyat listesinde gözüken sadece Edition pakette sunuluyor, ben de 115 HP Cosmo sahibi olarak biraz endişelendim açıkçası bu durumdan.