Astra J Rüzgar Sesi

Ynt: Astra J Rüzgar Sesi

goxb link' Alıntı:
Yazacak çok şey var da neyse sonra problemli tip oluyoruz. Fakat Astra H dizel üretimi bittikten sonra Astra satışları ne oldu merak ediyorum.

Satışları gayet iyi  8)

mart1.jpg

Bu rüzgar sesi ile ilgili krom çıtalardan şüpheleniyorum...

Araları yer yer açık duruyor ve bu mikro aralara hava girişi sonucu ses yapabileceğini düşünüyorum. Çıtasız Enjoy ve Edition donanım araçlarda bu sesi duyan var mı? Benim sportta bu sesi duyacak ortam henüz olmadı. Hafta sonu Antalya yolunda gece dinleyecem bakim. Duymadığım sesle ilgili çıtadan olabilir diye de tahmin ettim ama bakalım.

Burock3427 link' Alıntı:
Bu rüzgar sesi ile ilgili krom çıtalardan şüpheleniyorum...

Araları yer yer açık duruyor ve bu mikro aralara hava girişi sonucu ses yapabileceğini düşünüyorum. ևıtasız Enjoy ve Edition donanım araçlarda bu sesi duyan var mı? Benim sportta bu sesi duyacak ortam henüz olmadı. Hafta sonu Antalya yolunda gece dinleyecem bakim. Duymadığım sesle ilgili çıtadan olabilir diye de tahmin ettim ama bakalım.

ևok güzel tespit. Azıcık açıklık dehşet ses yapabilir gerçektende.  bravoo

Sanmam cunku o krom citanin altinda yine enjoy larda olan plastikler var montaj hatasi olabilir ama direk ona bagli degildir ruzgar sesi aracimda 140 tan sonra muzik kapaliysa duyuluyor

astraowner link' Alıntı:
Sanmam cunku o krom citanin altinda yine enjoy larda olan plastikler var montaj hatasi olabilir ama direk ona bagli degildir ruzgar sesi aracimda 140 tan sonra muzik kapaliysa duyuluyor

Tamam işte o enjoylardaki plastiklerin üzerine yapışıyor bu krom çıtalar ve çıta ile o plastik arasına giren hava ıslıklayabilir diye düşünüyorum. Gerçi bu kadar basit olması insanı şüphelendiriyor bu olamaz diye ama bazı araçlarda var bazılarında yok bu şekilde bir hata ile açıklanabilinir. Bu çıtaların malesef işçilikleri biraz zayıf olduğunu görüyorum. Eğer çıtasız enjoy yada editionlardan biri bu çok fazla rüzgar sesinin araçlarında olduğunu bildirse bu teorim çürütülmüş olur yoksa teorim güçlenecektir.

Fitillerin lastiğinin kalitesi de başka bir etken olabilir aslında.

O çıtalar dışında kaputun üzerindeki kedilerin vs çizebildiği meşhur kauçuk şeritler de rüzgar sesine neden olabilir.

Geri